Trebuh in pol -št. 4 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Meceno -> Trebuh in pol -št. 4 (23.4.2005 23:05:59)

Sem dala dve sliki gor , nazadnje sem se slikala 13.3. in poglejte kaj je nastalo do danes :zmeden2:
Kaj pa ve pravite ?

Meceno :nosecka:27.teden in 4.dni

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.4.2005 9:14:38)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

petraCBU -> Trebuh in pol -št. 4 (24.4.2005 9:39:36)

Jaz žal zaostajam to za tehnologijo, da bi slike svojega trebuščka na RR uvozila :zmeden: Sem pa pravkar letela merit obseg: 102 cm, pa na tehtnico sem stopila: + 8 kg. Če se primerjam z julijkami - pravzaprav res nisem veliko pridelala :zmeden2: (glede na to, da se dva kobacata v meni), ampak verjemite mi, da sem pošteno okrogla! :bravo:, velika sem namreč le 1, 57 cm in preden sem zanosila sem morala res dvakrat skozi vrata preden so me opazili!

Aja, kako se vaši pikci obnesejo v kinu? Včeraj sva šla z :love: gledat "Propad" in sta ta-mala-dva tak :sloncek: počela v trebuhu, da sem brez sape ostajala. Žal mi je, da sem jih vlekla v tisti hrup,sam res nisem vedela, da jima ne bo všeč :(

Pupica -> Trebuh in pol -št. 4 (24.4.2005 12:10:04)

:)-:)-:)-Jaz mislim, da bo še malo zrastel:nosecka::)-:)-9nebesa

Meceno -> Trebuh in pol -št. 4 (24.4.2005 12:17:15)

petra CBU , tudi jaz sem ta teden pridelala še 1kg , skupaj +8kg , imam pa samo enega :zmeden2:, obseg bauhija pa 93cm ( sem si ravno sedaj merit šla ) ,sem pa večja od tebe in sem bila v prvo opažena , ko sem stopila skozi vrata , 172cm.
Glede kina pa še nisem poskusila , vendar tudi ne bom , ker moja :duda: se odziva že takrat ko jaz govorim ali pa če kdo z mano , da radija sploh ne omenjam :zmeden:

eva1 -> Trebuh in pol -št. 4 (24.4.2005 12:46:36)

Res lep buši:bravo::bravo::bravo: ja pa zrasu tuit še bo!!!
Bo pa sigurno :modri: , ane???
Lp, Eva in Luka

Meceno -> Trebuh in pol -št. 4 (24.4.2005 13:02:27)

Nekaj se kaže da je fantek , samo zdravnik ni bil čisto ziher , je rekel da sem sramežljiva oz da nekaj visi .:zmeden2:
Glede na to da je trebuh tako špičast , upam da se sedaj po 4.tednih od zadnjega UZ ni razvijal samo med nogami :)-:)-:)-

Stran: [1]