|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trebušček
19.3.2005 16:50:44   
Edna
Pozdravljene!

Sem v 12 tednu nosečnosti. To je moja druga nosečnost, vendar pustimo prvo, ker sem takrat itak pretiravala s hrano v prvih tednih - pač prva nosečnost in totalno veselje! Zanima me, ali se vam že kaj pozna v tem tednu? Jaz sem že opazila, da mi nekatere hlače niso več tako udobne. Vaše mnenje me zanima zato, ker se bojim, da se spet ne bom začela preveč rediti- se pa trudim na vso moč, da ne jem preveč sladkarij. Opazila sem, da samo en dan pojem malo preveč, pa kg kar skočijo!!:grrr:

Hvala za vaša mnenja!:nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Trebušček
19.3.2005 16:57:10   
žužu
po moje dve nista enaki glede tega. enim se ne vidi nič do petega meseca. če si močnejše postave sploh. nekaterim se pozna takoj. kakorkoli že, če trebuh raste itak ne moreš veliko narediti. če ga imaš pač že v osmem tednu ga najbrž ne boš vsa obupana noter držala.

(odgovor članu Edna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Trebušček
19.3.2005 17:20:27   
mala maja
meni s epri prvem ni poznalo še v 4 mesecu nič, v druge in tretje pa sem že pri 10t nosila nosečniške hlače ker drugega nisem spravila nase.

(odgovor članu Edna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Trebušček
20.3.2005 20:14:44   
bobek05
Jaz sem 1. :nosecka: in verjetno se mi drži isti sindrom kot se je tebe v prvi nosečnosti. Se kar redim in redim in ob hrani neznansko uživam. G zaenkrat še ni nič rekel, je pa na zadnjem ginek. pregledu komentiral, da "pridno jeva"... :)-

Glede trebuščka pa tole... Moja mama je bila GROMOZANSKA in že od vsega začetka se mi je dozdevalo, da ne bom imela ravno majhnega trebuha... Kar je prišlo, je bil šok. Prve nosečniške hlače sem oblekla pri 10t (te hlače so mi zdaj premajhne :(( - kaj hočemo). Jutri začenjam s 26t, po izgledu sem pa takšna kot da bom jutri šla rodit. Ljudje me sprašujejo, kdaj APRILA imam rok :(( , jaz pa se samo kislo nasmehnem in rečem, da imam rok v zač. JULIJA. Potem me pa gledajo kot da bi z lune padla. Seveda je drugo vprašanje takoj, če imam dvojčke, pa moram po pravici povedat da ne in potem spet vsi padejo v trans... :((:((:((

Sicer pa, če mi ne verjameš, se prepričaj sama (imam slike v albumu).

Nekaj časa sem se ful sekirala glede tega, zdaj pa ne več... in svoj trebušček ponosno razkazujem. Glavno, da je moj angel zdrav..

Poznam pa veliko takih, ki so že v zadnjem mesecu pa imajo manjši trebuh kot jaz, zato se ne sekiraj. Vse so videti srečen in zdrave.. Na velikost trebuha pa res ne moreš vplivati (za razliko od kg)... :zmeden:
Lahko, da ga nosiš bolj notri... Do 6. meseca se ti bo trebušček že zagotovo poznal...

Želim ti lepo nosečnost in bodi ponosna na svojega angelčka :angel:

(odgovor članu Edna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Trebušček
20.3.2005 23:00:38   
Edna
Hvala vsem za odgovore!

Verjetno svojega vprašanja nisem ravno najbolje postavila. Svojega buščka nisem skrivala prvič in ga tudi sedaj ne bom. Komaj čakam na svojega sončka:duda: Zanimalo me je samo, kako pa kaj izgledajo (so) vaši trebuščki v teh tednih - sem pač zelo radovedna.:)Zato se tud udeležujem foruma!

bobek05 - lep trebušček, sam jaz nisem imela te sreče, da bi bil tako lep, ker so mi ga strije kljub vsemu trudu proti njim uničile - je bil pa zato lepši sonček v njem:duda:, ki je sedaj star skoraj 16 mesecev:angel: - tako rada ga imam!

Pozdrav vsem!

(odgovor članu Edna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
27.3.2005 22:14:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Edna)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?