bobek05 -> Trebušček (20.3.2005 20:14:44)
|
Jaz sem 1. :nosecka: in verjetno se mi drži isti sindrom kot se je tebe v prvi nosečnosti. Se kar redim in redim in ob hrani neznansko uživam. G zaenkrat še ni nič rekel, je pa na zadnjem ginek. pregledu komentiral, da "pridno jeva"... :)- Glede trebuščka pa tole... Moja mama je bila GROMOZANSKA in že od vsega začetka se mi je dozdevalo, da ne bom imela ravno majhnega trebuha... Kar je prišlo, je bil šok. Prve nosečniške hlače sem oblekla pri 10t (te hlače so mi zdaj premajhne :(( - kaj hočemo). Jutri začenjam s 26t, po izgledu sem pa takšna kot da bom jutri šla rodit. Ljudje me sprašujejo, kdaj APRILA imam rok :(( , jaz pa se samo kislo nasmehnem in rečem, da imam rok v zač. JULIJA. Potem me pa gledajo kot da bi z lune padla. Seveda je drugo vprašanje takoj, če imam dvojčke, pa moram po pravici povedat da ne in potem spet vsi padejo v trans... :((:((:(( Sicer pa, če mi ne verjameš, se prepričaj sama (imam slike v albumu). Nekaj časa sem se ful sekirala glede tega, zdaj pa ne več... in svoj trebušček ponosno razkazujem. Glavno, da je moj angel zdrav.. Poznam pa veliko takih, ki so že v zadnjem mesecu pa imajo manjši trebuh kot jaz, zato se ne sekiraj. Vse so videti srečen in zdrave.. Na velikost trebuha pa res ne moreš vplivati (za razliko od kg)... :zmeden: Lahko, da ga nosiš bolj notri... Do 6. meseca se ti bo trebušček že zagotovo poznal... Želim ti lepo nosečnost in bodi ponosna na svojega angelčka :angel:
|
|
|
|