Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tosama - trgovina ali internet? 25.10.2010 21:27:04
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Nimam pojma kake so cene - ne ene, ne druge. Ampak, če gre za razliko par 10 centov, potem boš morala nabrati ogromno materiala, da boš z razliko pokrila stroške bencina do tja in nazaj.
|
|
RE: Tosama - trgovina ali internet? 25.10.2010 22:27:14
|
|
|
|
čmrgelj
|
V Tosamini trgovini v Domžalah je prišlo do velikih sprememb, sedaj tam tudi lahko dvigneš robo na recept, zato so za pultom farmacevtke, lahko da so se cene dvignile s tem ko je prišlo do sprememb, nevem možno je
Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega, ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,
|
|
|
|
RE: Tosama - trgovina ali internet? 26.10.2010 12:58:58
|
|
|
|
mini86
|
js sm že naročila pri njih..ampak pismu res samo eno stvar ampak ne vem če je dražja..je pa brez poštnine
|
|
RE: Tosama - trgovina ali internet? 26.10.2010 13:01:55
|
|
|
|
babyloverka
|
mislim da imaš tudi v dm-ovih bonih za nosečnice noter bonus za vse izdelke tosama -25% če pa jih nimaš pa lahko na internetu vprašat če jih še kdo ima. sama sem ga že dala naprej žal
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dvojčka, ki sta rojena v drugem letuMlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?