Tosama - trgovina ali internet? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Sonce13 -> Tosama - trgovina ali internet? (25.10.2010 20:17:35)

Pozdravljene/-i!

Ne dolgo nazaj sem kupovala v trgovini Tosama (Domžale), sedaj pa gledam, da so si uredili tudi internetno stran preko katere lahko njihove izdelke naročiš...
Sedaj me pa zanima ali se mi samo zdi ali so na internetu cene nekoliko višje (po par deset centov)... ampak, če več stvari kupiš se pa kar nabere. Pa še poštnina... Sama sem si nekaj cen takrat zapisala in primerjam račun... in so cene na internetu višje[sm=zmeden.gif]
Ali imate kakšne bolj oprijemljive podatke?

Torej je bolje, če se zapeljem na Vir?

Hvala za vsako informacijo.

K_a_t_i -> RE: Tosama - trgovina ali internet? (25.10.2010 21:27:04)

Nimam pojma kake so cene - ne ene, ne druge. Ampak, če gre za razliko par 10 centov, potem boš morala nabrati ogromno materiala, da boš z razliko pokrila stroške bencina do tja in nazaj.

čmrgelj -> RE: Tosama - trgovina ali internet? (25.10.2010 22:27:14)

V Tosamini trgovini v Domžalah je prišlo do velikih sprememb, sedaj tam tudi lahko dvigneš robo na recept, zato so za pultom farmacevtke, lahko da so se cene dvignile s tem ko je prišlo do sprememb, nevem možno je

mini86 -> RE: Tosama - trgovina ali internet? (26.10.2010 12:58:58)

js sm že naročila pri njih..ampak pismu res samo eno stvar ampak ne vem če je dražja..je pa brez poštnine

babyloverka -> RE: Tosama - trgovina ali internet? (26.10.2010 13:01:55)

mislim da imaš tudi v dm-ovih bonih za nosečnice noter bonus za vse izdelke tosama -25%
če pa jih nimaš pa lahko na internetu vprašat če jih še kdo ima. sama sem ga že dala naprej žal

mini86 -> RE: Tosama - trgovina ali internet? (26.10.2010 13:03:49)

ja za izdelke tosama v dm-u..ne pa v njihovi trgovini..tist kar js uporabljam za tamauga za rito nimajo v dm-u

Stran: [1]