|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tortilje
16.9.2007 23:26:06   
MID
Lepo prosim za kakšen dober recept.
Hvala!

< Sporočilo je popravil Sibil RR -- 17.9.2007 14:24:06 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TORTILIJE
17.9.2007 0:05:05   
kaycha
jst sem se nekak na blef jih naucila delat, pa so tko full dobre
z govejim mesom jih naredim tako, da sprazim meso, pa ga naredim s tisto omakco v prahu za mehisko hrano, mislim da od Maggi (v vrecki). mal pogrejes tortilje da so bolj mehke, po dolgem nadevas meso, cez  full zelenjave (papriko, korencek nariban, bucke mal popecem, fizol rdec iz konzerve, lahko cebulo, por, karkoli od zelenjave v bistvu)  pa se sir, lahko kislo smetano, tiste mehiske omakce, ampak jst jih ne dam noter, raj pol na ze pecene dam, k so bolj fajn hladne. iin potem z obeh strani "zapres" tortiljo, najboljs da zapnes z zobotrebcem, da ne razpade, pa das eno za drugo v pekac in k je nafilan cez potreses velik naribanga sira in za ene 20min das pect, oz. da se robovi tortilj pa sir na hrustljavo zapecejo... mmm, take so full dobre, full socne zarad omakce, pa postezem jih js z avokado, paradiznikovo pa nacho omako, da lahko sprot mal pomakas not
lahko pa delas tud z naprimer s piscancjim mesom, samo ne pase ista omaka, js delam s smetano, ampak men so te mal prevec suhe 

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.9.2007 0:06:34   
kaycha
aja enkrat mi je zmankal mesa, tortilje so pa ostale, pa sem vzela rio mare pa zmesala s smetano pa zelenjavo pa sirom in to nafilala pa dala enako pect, je blo tut full fajn, full socno

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.9.2007 9:05:15   
Anonimen
Lahko jih narediš z piščancem(koščke piščanca prepražiš, dodaš papriko ali bučke in preliješ z nacho sirom ali pa mal salse), lahko z mletim mesom(isti postopek), lahko samo zelenjavne, ....
Jaz se kar sproti zmišljujem. Včasih naredim chili con carne(malo bolj gost) in jih s tem nadevam.
Vedno pa potem tortilje prepognem ali zvijem, posujem s sirom ali premažem s kislo smetano in dam za par minut  v pečico.
Najboljše so mi pa z mehiško zelenjavo(kupim v hofferju) in mletim mesom.

(odgovor članu kaycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.9.2007 10:48:50   
mojsoncek
V tortiljije lahko das tudi zlico ali dve cili con carne, pa razlicno svezo zelenjave (paprika, paradiznik, kumare, cebula, solata, kisle kumarice), malo naribanega sira ali kaksno zlicko kisle smetane ali nacho sir.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?