kaycha
|
jst sem se nekak na blef jih naucila delat, pa so tko full dobre z govejim mesom jih naredim tako, da sprazim meso, pa ga naredim s tisto omakco v prahu za mehisko hrano, mislim da od Maggi (v vrecki). mal pogrejes tortilje da so bolj mehke, po dolgem nadevas meso, cez full zelenjave (papriko, korencek nariban, bucke mal popecem, fizol rdec iz konzerve, lahko cebulo, por, karkoli od zelenjave v bistvu) pa se sir, lahko kislo smetano, tiste mehiske omakce, ampak jst jih ne dam noter, raj pol na ze pecene dam, k so bolj fajn hladne. iin potem z obeh strani "zapres" tortiljo, najboljs da zapnes z zobotrebcem, da ne razpade, pa das eno za drugo v pekac in k je nafilan cez potreses velik naribanga sira in za ene 20min das pect, oz. da se robovi tortilj pa sir na hrustljavo zapecejo... mmm, take so full dobre, full socne zarad omakce, pa postezem jih js z avokado, paradiznikovo pa nacho omako, da lahko sprot mal pomakas not lahko pa delas tud z naprimer s piscancjim mesom, samo ne pase ista omaka, js delam s smetano, ampak men so te mal prevec suhe
|