|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Torte??
11.7.2010 9:13:34   
janastar
Bliža se naš prvi rojstni dan in me zanima ali veste kje delajo kašne slastne torte- okolica Ptuja, Ormoža, Ljutomera???
Lepo nedeljo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Torte??
11.7.2010 10:04:26   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: janastar

Bliža se naš prvi rojstni dan in me zanima ali veste kje delajo kašne slastne torte- okolica Ptuja, Ormoža, Ljutomera???
Lepo nedeljo!

najbolj fajn je, če jo sama spečeš! :)

(odgovor članu janastar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.7.2010 12:02:53   
zvesta
pekarna Rogljiček.. Pristava pri ljutomeru

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.7.2010 15:12:54   
donna22
Slaščičarna Marcipan na Hajdini pri Ptuju. Mi smo jo vzeli tam 2 dni nazajuser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.7.2010 18:52:46   
meymey
Tule je ena tema o tortah. Vsaj dve uporabnici foruma pečeta prekrasne torte, ne vem sicer od kod sta.
http://www.ringaraja.net/forum/m_4897348/mpage_2/key_/tm.htm

npr. uporabnica Blaža
http://katarinaktorteprisalmoneli.blogspot.com/

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2010 22:18:07   
janastar
Aha super. Tiste so res enkratne- samo ne vem od kod so...
Kaj pa tista na Hajdini- je bila torta dobra? Sadna ali kakšna margarinska?

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.7.2010 23:09:43   
slovenka
Mi smo za 2. RD od hčere kupili od Sladkega butika na Ptuju - 40 eur za 30 oseb. Lepa in tudi dobra. Za 1. RD sem pekla sama, pa je bil zaradi priprav tak direndaj, da se mi je okraševanje torte ponesrečilo in potem sem laufala v trgovino po torto, tisto nelepo okrašeno pa potem vseeno razdelila in so jo hvalili bolj kot kupljeno... vseeno mi pa tisti stres laufanja po torto v Spar zadnjo uro ni ostal v lepem spominu in smo letos torto kupili, sploh še zato, ker je mesec dni pred RD pupa dobila bratca in res ni šlo drugače...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu janastar)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.7.2010 11:12:55   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: janastar

Aha super. Tiste so res enkratne- samo ne vem od kod so...
Kaj pa tista na Hajdini- je bila torta dobra? Sadna ali kakšna margarinska?

Okus in dodatke si sam izbereš. Mi smo imeli čokolada + gozdni sadeži in je bila res dobra, zaradi tega sadja pa še osvežilna in je prav pasala v tem vročem vremenuuser posted image Stala je pa 39,50 eur.

(odgovor članu janastar)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.