Torte?? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

janastar -> Torte?? (11.7.2010 9:13:34)

Bliža se naš prvi rojstni dan in me zanima ali veste kje delajo kašne slastne torte- okolica Ptuja, Ormoža, Ljutomera???
Lepo nedeljo!

Lenči_ -> RE: Torte?? (11.7.2010 10:04:26)

IZVIRNO SPOROČILO: janastar

Bliža se naš prvi rojstni dan in me zanima ali veste kje delajo kašne slastne torte- okolica Ptuja, Ormoža, Ljutomera???
Lepo nedeljo!

najbolj fajn je, če jo sama spečeš! :)

zvesta -> RE: Torte?? (11.7.2010 12:02:53)

pekarna Rogljiček.. Pristava pri ljutomeru

donna22 -> RE: Torte?? (11.7.2010 15:12:54)

Slaščičarna Marcipan na Hajdini pri Ptuju. Mi smo jo vzeli tam 2 dni nazaj[sm=smiley1.gif]

meymey -> RE: Torte?? (11.7.2010 18:52:46)

Tule je ena tema o tortah. Vsaj dve uporabnici foruma pečeta prekrasne torte, ne vem sicer od kod sta.
http://www.ringaraja.net/forum/m_4897348/mpage_2/key_/tm.htm

npr. uporabnica Blaža
http://katarinaktorteprisalmoneli.blogspot.com/

janastar -> RE: Torte?? (11.7.2010 22:18:07)

Aha super. Tiste so res enkratne- samo ne vem od kod so...
Kaj pa tista na Hajdini- je bila torta dobra? Sadna ali kakšna margarinska?

slovenka -> RE: Torte?? (11.7.2010 23:09:43)

Mi smo za 2. RD od hčere kupili od Sladkega butika na Ptuju - 40 eur za 30 oseb. Lepa in tudi dobra. Za 1. RD sem pekla sama, pa je bil zaradi priprav tak direndaj, da se mi je okraševanje torte ponesrečilo in potem sem laufala v trgovino po torto, tisto nelepo okrašeno pa potem vseeno razdelila in so jo hvalili bolj kot kupljeno... vseeno mi pa tisti stres laufanja po torto v Spar zadnjo uro ni ostal v lepem spominu in smo letos torto kupili, sploh še zato, ker je mesec dni pred RD pupa dobila bratca in res ni šlo drugače...

donna22 -> RE: Torte?? (12.7.2010 11:12:55)

IZVIRNO SPOROČILO: janastar

Aha super. Tiste so res enkratne- samo ne vem od kod so...
Kaj pa tista na Hajdini- je bila torta dobra? Sadna ali kakšna margarinska?

Okus in dodatke si sam izbereš. Mi smo imeli čokolada + gozdni sadeži in je bila res dobra, zaradi tega sadja pa še osvežilna in je prav pasala v tem vročem vremenu[sm=smiley1.gif] Stala je pa 39,50 eur.

Stran: [1]