|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Torta tiramisu
27.2.2009 15:08:00   
saraja
Ste jo že kdaj delali? Jaz jo bom danes prvič v okroglem pekaču, pa potrebujem vaše nasvete....Sej recept tak poznam, ampak vsak bo dobrodošel!!!

Lp

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Torta tiramisu
27.2.2009 18:20:34   
aniram
Ja, tiramisu torta pride ful dobro. Kaj boš sama delala biskvit ali ga boš delala z piškoti. In, krema jo kupiš ali jo narediš sama?

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2009 20:01:24   
marjetica23
jaz sama nardim. Baby piškote namočim v rum in kavo ter kakav in ga postavim na dno lame.  Kremo naredim iz kisle  in sladke smetane. pa spet plast piškotov, spet smetana, piškoti, navrh je pa samo sladka smetana in potresena s kakavom.user posted image

(odgovor članu aniram)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2009 20:57:54   
aniram
Poskusi kremo naredit iz tega: (meni je fuuul dobra): 1 rumenjak, 30 g sladkorja v prahu, 125 g maskaroneja, 125 g sladke smetane. Narediš pa jo takole: rumenjak in sladkor nad paro zmešaš, da dobiš gladko zmes, odstaviš dodaš maskarpone in ponovno zmešaš, na koncu dodaš še stepeno sladko smetano in spet zmešaš - tukaj dobro premešaj ker je maskarpone težak in ostaja na podno, tako, da res dobro premešaj. Krema je ful dobra.
user posted image user posted image  
če boš morda preizkusila to kremo, javi kako ti je všeč.

(odgovor članu marjetica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2009 21:30:29   
saraja
Jaz sem torto že naredila, kako bo pa za jest bomo pa jutr videli. Upam, da se ne bo sesedla, ko jo bom vzela iz tortnega modela.
Naredila sem pa takole: 5 rumenjakov, 4 žlice sladkorja-penasto umešala, dodala na rahlo 500 g mascarponeja, nazadnje pa še sneg iz 5 beljakov.

Lp, Saraja

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu aniram)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.3.2009 22:24:50   
aniram
Kakšna je bilauser posted image ?

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.3.2009 10:52:35   
ksenci
jz pa nardimatako, da skuham vanilijev puding, dodam maskarpone in smetano. mi je zelo všečuser posted image

(odgovor članu aniram)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.3.2009 12:13:50   
saraja
Bila je dobra, lepa na pogled, jo bom morala še kdaj naredit!!!

LP

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?