Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Torta nutella z dodatki 9.5.2007 12:09:09
|
|
|
|
blak
|
Meni zraven čokolade ful pašejo višnje. Moj da ponavadi tiste zmrznjene od Ete, jih pusti da se odtalijo in nafila. Sicer pa bi moralo iti tudi s svežim sadjem in iz kompota, ampak pazi na sladkost. To sicer dela na navadni čokoladni torti, za torto nutello pa ni (še) stručko. Zdaj si mi pa gušte naredila...
|
|
|
|
RE: Torta nutella z dodatki 9.5.2007 12:11:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz dam višnje, zamrznjene(odtajane) al pa iz kompota(odcejene) in je fenomenalna torta. Sploh se mi zdi da v čokoladno torto najbolj pašejo višnje. Bolj kot jagode.
|
|
|
|
RE: Torta nutella z dodatki 9.5.2007 12:16:14
|
|
|
|
Naja31
|
A je kje recept za to torto z nutello? Kako bi jo zdaj jedla. Mnjamsi
|
|
|
|
RE: Torta nutella z dodatki 9.5.2007 12:20:24
|
|
|
|
eya
|
Recept je tukaj.
< Sporočilo je popravil eya -- 9.5.2007 12:21:24 >
|
|
RE: Torta nutella z dodatki 9.5.2007 12:42:41
|
|
|
|
srki
|
Joj, kako bi jo zdaj jedla. V bližini imam eno slaščičarno, kjer delajo tako dobre torte, vedno jem čokoladno z višnjami, sline se cedijoooo. Sam jaz sem tak antitalent za peko slaščic .
|
|
|
|
RE: Torta nutella z dodatki 9.5.2007 14:35:33
|
|
|
|
Mikica
|
Meni v nutela torto pašejo višnje ali pa banane. Nadeva pa nič ne spreminjam, samo sadje dodam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcuMarjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?