|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Torej je najboljši...
17.10.2004 23:44:47   
kimi
Trip trap stolček. A je to un lesen? Zakaj pa ni un plastičen dober k je drag? Samo informativno vprašam. Sem opazila, da ste vse za trip trap (upam, da sem prov napisala) stolček.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Torej je najboljši...
18.10.2004 8:13:44   
Mina1
Točno tako: TRIP TRAP:bravo: oz. ta-lesen, ultra stabilen. Res ne kopuj plastičnega, škoda denarja;)

Trip trap dobiš v KIKI, Celovec, pa v Schmidu (zelo dobre) in tudi v LJ v Slovenijalesu ni švoh.

pa-pa Mina1:nosecka: 22t (proti koncu)

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Torej je najboljši...
18.10.2004 9:22:54   
Žiga
Hm... kolikor vem, se teh stolčkov na dobi več direkt v tovarni.
Jih Stokke-jevci šponajo, ker se to zdaj tudi pri nas prodaja, pa da se ne dela minusa (stolček je v Baby centru lani stal 22kSIT + cca. 5kSIT za varovalo...).

LP
Ž.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Torej je najboljši...
18.10.2004 18:17:02   
frutka_
Saj trip trap stolček ni novost, mi smo ga že imeli pred več kot 17-imi leti doma, ko je bila moja sestrica majhna.:duda:
Cenejši tudi ni zardai tega, ker je lesen. Les je dražji od "plastike". Jaz imam PP Prima pappa, ker mi je pač bolj všeč pa bolj praktičen se mi zdi. Sicer pa je trip trap boljši zato, ker je dalj časa uporaben. Pravzaprav ga lahko uporabljaš vedno.
Meni se zdi za male dojenčke;) neprimeren, ker je pretrd za sedenje.
To je samo moje mnenje. Toda, če bi mi ga kdo podaril se ga ne bi branila. Je zelo kvalitetna zadeva.

:kuza:Toda tudi v PP ne dvomim!:kuza:

Kakorkoli se boš odločila bo pravilno. Ko smo bili mali smo sedeli na krilih pa smo tudi gor zrasli...hahaha!:sloncek:

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Torej je najboljši...
18.10.2004 21:11:11   
kimi
sedaj mi je pa žal da ga nisem v paketu vzela

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?