Torej je najboljši... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

kimi -> Torej je najboljši... (17.10.2004 23:44:47)

Trip trap stolček. A je to un lesen? Zakaj pa ni un plastičen dober k je drag? Samo informativno vprašam. Sem opazila, da ste vse za trip trap (upam, da sem prov napisala) stolček.

Mina1 -> Torej je najboljši... (18.10.2004 8:13:44)

Točno tako: TRIP TRAP:bravo: oz. ta-lesen, ultra stabilen. Res ne kopuj plastičnega, škoda denarja;)

Trip trap dobiš v KIKI, Celovec, pa v Schmidu (zelo dobre) in tudi v LJ v Slovenijalesu ni švoh.

pa-pa Mina1:nosecka: 22t (proti koncu)

Žiga -> Torej je najboljši... (18.10.2004 9:22:54)

Hm... kolikor vem, se teh stolčkov na dobi več direkt v tovarni.
Jih Stokke-jevci šponajo, ker se to zdaj tudi pri nas prodaja, pa da se ne dela minusa (stolček je v Baby centru lani stal 22kSIT + cca. 5kSIT za varovalo...).

LP
Ž.

frutka_ -> Torej je najboljši... (18.10.2004 18:17:02)

Saj trip trap stolček ni novost, mi smo ga že imeli pred več kot 17-imi leti doma, ko je bila moja sestrica majhna.:duda:
Cenejši tudi ni zardai tega, ker je lesen. Les je dražji od "plastike". Jaz imam PP Prima pappa, ker mi je pač bolj všeč pa bolj praktičen se mi zdi. Sicer pa je trip trap boljši zato, ker je dalj časa uporaben. Pravzaprav ga lahko uporabljaš vedno.
Meni se zdi za male dojenčke;) neprimeren, ker je pretrd za sedenje.
To je samo moje mnenje. Toda, če bi mi ga kdo podaril se ga ne bi branila. Je zelo kvalitetna zadeva.

:kuza:Toda tudi v PP ne dvomim!:kuza:

Kakorkoli se boš odločila bo pravilno. Ko smo bili mali smo sedeli na krilih pa smo tudi gor zrasli...hahaha!:sloncek:

kimi -> Torej je najboljši... (18.10.2004 21:11:11)

sedaj mi je pa žal da ga nisem v paketu vzela

Stran: [1]