|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Toplice in dojenček
29.9.2008 10:01:57   
Nastya
Dajte mi malo povedat, ve ki ste verjetno že bile v kakšnih toplicah. S koliko starim dojenčkom ste šle ?

Midva se pogovarjava, da bi šla zdajle v oktobru za nekaj dni v kakšne toplice, pa se jaz kar ne morem odločiti, če bi šli. Ker po eni strani me je kar malo strah, ker ne vem ali greš lahko z trimesečnim oz. takrat bo že skoraj štiri mesece star otrok v toplice ? Ali naj raje zberem toplice z morsko vodo ali s klorirano, kaj bi bilo bolje in če gre lahko že v bazen ?? Bojim se da se nebi česa nalezel..

Po eni strani bi pa bilo to dobro, saj z dojenčki hodijo na kopanje, a seveda povsod mora biti čista voda,,kako pa je kaj s tem v naših toplicah sem pa jaz malo v dilemi ??!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Toplice in dojenček
29.9.2008 12:06:33   
Paštetka
toplice - topla voda.

1. Ponavadi imajo toplice vse termalno-mineralno vodo, ki pa nikakor ni primerna za 4 mesečnega dojenčka.
2. clor - pri 4. mesecih koža še ni toliko razvita, da bi otroka izpostavljala tolikšni količini klora
3. umazanija, bakterije - ker je otroček star 4 mesece, še nima toliko razvitega imunskega sistema in lahko hitro kaj faše. Saj lahko tudi starejši, samo vseeno 4-mesečnika izpostavljati, pa potem dajati antibiotike...  Pa pripravljena si lahko, da bo ziher spil kaj vode.
5. 4-mesečnik še ne drži tako stabilno glavice, da bi ne vem koliko lahko bil v obroču.

Jaz bi vsekakor izbrala kakšen bazen z morsko vodo. Poleg tega ni potrebno otročka noter namakati. Malo ga namočiš in to je to. Se spomnim, da sem jaz mojega 5 -mesečnika namakala v Bernardinu v obroču, in sem ga morala po parih minutkah vzeti ven, ker mu je bilo hitro dolgčas. Posledično zato smo šli v 5 dneh mogoče 2x v bazen. Ker vsa ta ceremonija.... raje smo se držali sprehodov.

Torej izberita z možem kraj, kjer bo vama najbolj všeč, (ker dojenčka itak ne moreš kopati, kot si to predstavljaš) da v kopališču ne bo prevroče, da se bo dalo fajn dihati in bazen, kjer ti ne bo treba iti ven, ampak ima povezavo s hotelom.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Nastya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.9.2008 12:30:28   
Soncnica Sandra ***
Evo tudi jaz sem že spraševala o tem: evo ti link:

http://www.ringaraja.net/forum/Toplice_in_dojen%C4%8Dek/m_3068189/tm.htm

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.9.2008 12:31:36   
Soncnica Sandra ***
Drugače pa smo se imeli suuuuuuupeeeeeeeeeeer in mala je uživala 100 na uro!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.9.2008 21:43:01   
leni5
Mi smo bli letos v Termah Olimije, ta mala pa je bila stara skoraj 4 mesece. Dali smo jo v Fredov obroč in je uživala. Prav nič ni bilo narobe!!! 

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.9.2008 12:32:41   
kitty69
tudi meni zanimiva tema,
namreč za krompirjeve z našim sončkom odhajamo v toplice Žusterna. Mali bo dopolnil 5 mesecev. Me pa poleg namakanja v bazenu zanima, kako ste uredile prehrano, če slučajno niste več dojile.
Jest za enkrat še polno dojim, kaj pa bo čez mesec dni.....
Pa še to, imajo plavalne obroče za naše malčke v toplicah na posodo? 
Hvala na odg. user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.10.2008 11:01:30   
Ladybug_2007
Mi hodimo v toplice od začetka 4. meseca. Nismo imeli težav. Pa vendar me je pediatrinja opozorila, da imajo kar nekaj primerov, ko pride zaradi kopanja v toplicah do težav. Zato je najboljša možnost morska voda. Kitty69, voda v Žusterni je strašno mrzla. Mi raje izberemo wellness v Ankaranu, ki ima ogrevano morsko vodo v velikem bazenu na 32 st.

(odgovor članu kitty69)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.10.2008 14:12:20   
kitty69
Hvala ladybug_2007 za odgovor.
Po tehtnem razmisleku smo se (mož in starejši sin) odločili ,da podaljšani vikend v Žusterni prestavimo na drugo leto. Mali mi za noč vzame uro 20, in pol od večernih animacij midva ne bi imela nič Bomo pa se dnevno hodili kopat enkrat v ene spet drugič v druge toplice.
V wellnessu Ankaran pa res še nismo bili, tako da...interesantno!

(odgovor članu Ladybug_2007)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.10.2008 22:39:54   
december06
Bili smo v Termah Banovci in smo bli stari 4 mesece in smo se imeli full fajn in smo res uživali. Pediatrinja je le rekla, da naj se izogibamo gužvi, da se nebi kaj nalezel.

Uživajte in se lepo nakopajte.

(odgovor članu kitty69)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.10.2008 8:44:04   
kitty69
res komaj čakam da se skupaj namočimo v bazenu. Mali se strašansko rad kopa v svoji kadi. Na morju letos bil še premali,  tudi temp.vode ni bila ugodna zanj.
Le še v nabavo obroča moram it...kaj priporočate?

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.10.2008 22:27:49   
Ladybug_2007
Kitty, kupi fredov obroc. Ce si iz lj, nove dobis v pikapolonici ali v btc-ju v aqualandu, boljse kot obicajne kopalke so fredove iz neoprena, ker dlje ohranja otrok svojo temperaturo.

(odgovor članu kitty69)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.10.2008 8:25:14   
kitty69
kupila fredov obroč in na malem takoj sprobala v domači kadi. Zadetek v polno. Uživa!
Kopalke sem pa kar nabavila v DM-sem te prepozno prebrala.
Edino kar moram še rešiti je, da ga ne bo fredov obroč ožulil. Mali se je v domači kadi odrival od dna in se tako ripsal po tisti varovalni plastiki.
ogoče mu dam gazico na trebušček....user posted image

(odgovor članu Ladybug_2007)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?