Paštetka -> RE: Toplice in dojenček (29.9.2008 12:06:33)
|
toplice - topla voda. 1. Ponavadi imajo toplice vse termalno-mineralno vodo, ki pa nikakor ni primerna za 4 mesečnega dojenčka. 2. clor - pri 4. mesecih koža še ni toliko razvita, da bi otroka izpostavljala tolikšni količini klora 3. umazanija, bakterije - ker je otroček star 4 mesece, še nima toliko razvitega imunskega sistema in lahko hitro kaj faše. Saj lahko tudi starejši, samo vseeno 4-mesečnika izpostavljati, pa potem dajati antibiotike... Pa pripravljena si lahko, da bo ziher spil kaj vode. 5. 4-mesečnik še ne drži tako stabilno glavice, da bi ne vem koliko lahko bil v obroču. Jaz bi vsekakor izbrala kakšen bazen z morsko vodo. Poleg tega ni potrebno otročka noter namakati. Malo ga namočiš in to je to. Se spomnim, da sem jaz mojega 5 -mesečnika namakala v Bernardinu v obroču, in sem ga morala po parih minutkah vzeti ven, ker mu je bilo hitro dolgčas. Posledično zato smo šli v 5 dneh mogoče 2x v bazen. Ker vsa ta ceremonija.... raje smo se držali sprehodov. Torej izberita z možem kraj, kjer bo vama najbolj všeč, (ker dojenčka itak ne moreš kopati, kot si to predstavljaš) da v kopališču ne bo prevroče, da se bo dalo fajn dihati in bazen, kjer ti ne bo treba iti ven, ampak ima povezavo s hotelom.
|
|
|
|