Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tommy Tub ...koliko časa 3.2.2005 10:13:51
|
|
|
|
M&P
|
Za Tommy Tub ti ne bi vedla povedat,ker imamo mi Fliperja in je super.Mala ful uživa v njem,pa še skoz je ni treba držat in jo brez problema lahko umijem.:sloncek:
|
|
|
|
Tommy Tub ...koliko časa 3.2.2005 10:23:35
|
|
|
|
TaRe*
|
Mi imamo fliperja in je res super.Končno tudi mami uživa pri kopanju.9nebesaPrej sem jo mogla držat,zdaj pa samo sedim zraven in jo opazujem,kako čofa.:bravo: Če te zanima,kako zgleda,poglej v moj album,so slikce čisto "frišne":muca:
|
|
|
|
Tommy Tub ...koliko časa 3.2.2005 10:36:25
|
|
|
|
BONI*
|
Od kdaj pa lahko uporabljaš sedež za v veliko banjo? Koliko mora biti star? Ali mora že samostojno sedeti? Lp, Boni
|
|
|
|
Tommy Tub ...koliko časa 3.2.2005 10:55:49
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Zanima me, kje se pa kupi tale Flipper in koliko stane? LP Pi-kica
|
|
|
|
Tommy Tub ...koliko časa 3.2.2005 11:38:34
|
|
|
|
M&P
|
Boni* :duda:mora vsaj že malo čičati;) Pi-kica jaz sem ga kupila preko spletne strani Sončka in je bil tam okol 6.ooosit:sloncek:
|
|
|
|
Tommy Tub ...koliko časa 3.2.2005 12:38:08
|
|
|
|
Tinna
|
Hvala vsem za odgovore. Vaše slikice so pa res full dobre :bravo:in so me kar prepričale, ko vidim kako Rebeka uživa s fliperjem. Nekje sem prebrala, da je primeren od šestega oz. sedmega meseca naprej. Prodajajo ga pa tudi v Baby-centru in cena je tudi okrog 6.000 SIT. :sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Tommy Tub ...koliko časa 3.2.2005 13:09:24
|
|
|
|
PIAF
|
Jaz sem šla gledat slikico *tare - to ga imaš v tuš kabini? Koliko pa stane to in kje se dobi?
|
|
|
|
Tommy Tub ...koliko časa 3.2.2005 13:10:31
|
|
|
|
PIAF
|
Joj, nisem brala vseh postov, je že napisana cena.! Mi čebrička več ne uporabljamo od 3.meseca naprej.
|
|
|
|
Tommy Tub ...koliko časa 3.2.2005 18:06:10
|
|
|
|
Seven*
|
Jaz nisem kupila Flipperja, ampak sem sla v Toysa, kjer imajo skoraj identicen sedez za smesno nizko ceno. Mislim da stane 15 eurov al nekaj takega. Pa se super obnese... Tummy-ja smo uporabljali do 7 meseca, ker se je potem zacel vstajat. Ni mu pa se bil premajhen, bi se se komot kopal..samo vstat je malenkost bolj enostavno tam..
|
|
|
|
Tommy Tub ...koliko časa 3.2.2005 19:52:07
|
|
|
|
bini
|
tut mi imamo fliperja in uživanju kar ni konca ob vsakem kopanju :) ... ampak zdaj zna mala že tako špricat, da je kljub veliki banji cela kopalnica z mano vred mokra :ups::sloncek:
|
|
|
|
Tommy Tub ...koliko časa 3.2.2005 21:01:41
|
|
|
|
TaRe*
|
Ja,jaz ga imam v tuš kabini,je pa tale malo višja kadička,tako da gre ravno prav vode vanjo. Kupila pa sem ga v Baby centru,pa sem dala za njega 6900 sit.:muca:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?