Tommy Tub ...koliko časa (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Tinna -> Tommy Tub ...koliko časa (3.2.2005 10:06:58)

Zanima me koliko časa ste uporabljali Tommy Tub. Sicer naš Luka zelo uživa v njem a začel se je že dvigovati na nogice.
A ima mogoče katera tisti sedež za v ta veliko banjo mislim, da je Flipper ali neki takega in kako se obnese?

LP:sloncek::sloncek:

M&P -> Tommy Tub ...koliko časa (3.2.2005 10:13:51)

Za Tommy Tub ti ne bi vedla povedat,ker imamo mi Fliperja in je super.Mala ful uživa v njem,pa še skoz je ni treba držat in jo brez problema lahko umijem.:sloncek:

TaRe* -> Tommy Tub ...koliko časa (3.2.2005 10:23:35)

Mi imamo fliperja in je res super.Končno tudi mami uživa pri kopanju.9nebesaPrej sem jo mogla držat,zdaj pa samo sedim zraven in jo opazujem,kako čofa.:bravo:
Če te zanima,kako zgleda,poglej v moj album,so slikce čisto "frišne":muca:

BONI* -> Tommy Tub ...koliko časa (3.2.2005 10:36:25)

Od kdaj pa lahko uporabljaš sedež za v veliko banjo? Koliko mora biti star? Ali mora že samostojno sedeti?

Lp, Boni

Pi-kica 1 -> Tommy Tub ...koliko časa (3.2.2005 10:55:49)

Zanima me, kje se pa kupi tale Flipper in koliko stane?

LP

Pi-kica

M&P -> Tommy Tub ...koliko časa (3.2.2005 11:38:34)

Boni* :duda:mora vsaj že malo čičati;)
Pi-kica jaz sem ga kupila preko spletne strani Sončka in je bil tam okol 6.ooosit:sloncek:

Tinna -> Tommy Tub ...koliko časa (3.2.2005 12:38:08)

Hvala vsem za odgovore. Vaše slikice so pa res full dobre :bravo:in so me kar prepričale, ko vidim kako Rebeka uživa s fliperjem. Nekje sem prebrala, da je primeren od šestega oz. sedmega meseca naprej. Prodajajo ga pa tudi v Baby-centru in cena je tudi okrog 6.000 SIT.

:sloncek::sloncek:

PIAF -> Tommy Tub ...koliko časa (3.2.2005 13:09:24)

Jaz sem šla gledat slikico *tare - to ga imaš v tuš kabini? Koliko pa stane to in kje se dobi?

PIAF -> Tommy Tub ...koliko časa (3.2.2005 13:10:31)

Joj, nisem brala vseh postov, je že napisana cena.!
Mi čebrička več ne uporabljamo od 3.meseca naprej.

Seven* -> Tommy Tub ...koliko časa (3.2.2005 18:06:10)

Jaz nisem kupila Flipperja, ampak sem sla v Toysa, kjer imajo skoraj identicen sedez za smesno nizko ceno. Mislim da stane 15 eurov al nekaj takega. Pa se super obnese...

Tummy-ja smo uporabljali do 7 meseca, ker se je potem zacel vstajat. Ni mu pa se bil premajhen, bi se se komot kopal..samo vstat je malenkost bolj enostavno tam..

bini -> Tommy Tub ...koliko časa (3.2.2005 19:52:07)

tut mi imamo fliperja in uživanju kar ni konca ob vsakem kopanju :) ... ampak zdaj zna mala že tako špricat, da je kljub veliki banji cela kopalnica z mano vred mokra :ups::sloncek:

TaRe* -> Tommy Tub ...koliko časa (3.2.2005 21:01:41)

Ja,jaz ga imam v tuš kabini,je pa tale malo višja kadička,tako da gre ravno prav vode vanjo.
Kupila pa sem ga v Baby centru,pa sem dala za njega 6900 sit.:muca:

Anja167 -> Tommy Tub ...koliko časa (4.2.2005 22:12:43)

Mi smo ga ravnokar nehali uporabljati (pri 6,5 mesecih), iz istega razloga kot vi, Tinna. Zdaj se 3 dni kopamo v novi banjici - v kadi porabimo preveč vode :(. Moram reli,d a se mi je čisto podrl koncept kopanja (kaj najprej, kaj potem, kje, kako...) in sem vsa nesrečna :((.

Stran: [1]