|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tofu
16.5.2006 21:38:50   
Valentina
Kako ve pripravljate sojin sir-tofu? Vem da ga lahko paniraš, vendar se tud kaj začini user posted image  Za prvič bo dobrodošel vsak recept. Potem bom pa videla, če bomo še kdaj to pripravljali user posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 16.5.2006 21:50:16 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TOFU
16.5.2006 21:50:28   
Olivija
Jaz ga zaenkrat uporabljam samo za namaz: s paličnim mešalnikom ga zmešaš skupaj  s tuno, olivami in oreganom.
Meni je to kr všeč. Moj user posted image pa ni tako zelo navdušen.

LP

(odgovor članu Valentina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2006 21:58:06   
Valentina
Jutri si je user posted image  naročil pohan sir, jst bi kej novga probala. Prpbat ni greh pravijo. Če ma še katera kakšno idejo se priporočam, da ne bom samo na francoski user posted image

Ko si že ravn o omenila tuno in  nnamaz... Mi2 ga imava pa oba rada. Notri dam pa trdo kuhan jajček, eno malo kovzervo tune, malo majoneze, gorčice in vse skupaj s paličnim zmiksam.Včasih še kakšno začimbo notr vržem ni pa nujno.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Tofu
16.5.2006 22:02:07   
Jančika_
Narežem na rezine, mariniram v mešanici olivnega olja, sojine omake in čilija, nato popečem (nič ne dam v ponev olja, je tisto iz marinade dovolj). Njami.

Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2006 22:19:25   
Marogica
Jančika, rada bi ti poslala ZS, pa ne gre. Veš mogoče zakaj? Nujno rabim tvoj nasvet
Valentina, oprosti, da se mešam v "tvojo" temo

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.5.2006 22:24:02   
Olivija
Enkrat moram probat tofu v kakšno ala kitajsko rižoto pomešat, enostavno namesto purana ali piščanca, po moje bi moral bit ok, bom pa probala še tvojo varianto namaza. 

Neposredna povezava do sporočila: 6
16.5.2006 22:50:25   
Jančika_
Marogica, sem ti poslala zs. Upam, da boš dobila.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.5.2006 6:41:55   
Valentina
IZVIRNO SPOROČILO: Valentina

Jutri si je user posted image  naročil pohan sir, jst bi kej novga probala. Prpbat ni greh pravijo. Če ma še katera kakšno idejo se priporočam, da ne bom samo na francoski user posted image

Ko si že ravn o omenila tuno in  namaz... Mi2 ga imava pa oba rada. Notri dam pa trdo kuhan jajček, eno malo kovzervo tune, malo majoneze, gorčice+ malo čebule  in vse skupaj s paličnim zmiksam.Včasih še kakšno začimbo notr vržem ni pa nujno.

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?