|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   To sem jaz!
2.6.2005 6:17:12   
Udb
Jutro!

Včeraj sem na polici Babay centra videla knjigico To sem jaz!
Bila mi je zelo všeč - najbolj od vseh takih!! Zato bi jo rada imela, pa me zanima, če katera ve, če bi jo imeli kje ceneje! V Baby centru je 3800 in še par tolarjev! Saj veste - šparati kjer se le da!! ;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   To sem jaz!
2.6.2005 8:42:44   
žužu
udb, mi lahko malo napišeš, kaj je v tej knjigi...
čeprav bom najbrž sama kupila knjigo moj otrok. jo imata že obadva, tako da ne smem delat kakih razlik...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   To sem jaz!
2.6.2005 9:19:56   
TVN
Jaz imam to knjigo in vanjo že nekaj časa pridno vpisujem. Mislim, da je krasna popotnica otročku. Notri opisuješ dogodke, občutke, vse - od začetka, ko sta se z očijem spoznala, pa napišeš, kdaj in kje sta pikico naredila, lepiš slikice od UZ-jev, pa trebušček, kako raste, itd. Cel kup luštkanih stvari. Toplo priporočam. Jaz sem knjigo kupila v knjigarni Vale Novak v Cityparku v Ljubljani, se pa žal ne spomnim, koliko je bila. Mislim pa, da kakšnih večjih odstopanj v ceni ni.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   To sem jaz!
2.6.2005 9:37:21   
Anonimen
Težko, da jo boš kje dobila ceneje, ker velja neko pravilo, da imajo knjige (razen če je kakšna akcija) povsod isto ceno, neglede na prodajalca. Pa daj vseeno poklicat v kakšno knjigarno (DZS ali MK), da ti povejo po koliko jo imajo oni.

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   To sem jaz!
2.6.2005 15:38:53   
ninocka
Jst sem jo dobila za rojstni dan - hvalabogu, ker se drugač sama nebi mogla odločt...:zmeden:

Zdej, ko sem jo v miru pregledala, se mi zdi prav OK in ful simpatična - not maš od tega kako sta se s partnerjem spoznala, kdaj sta ugotovila da sta noseča, do porodne izkušnje, UZ, počitnic, prvih besed, korakov, prvih obiskov in daril...

Luštna knjigica in tudi luštno napisana...moram najdt sam še en lep kuli, da bom začela not vpisvat...:)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?