To sem jaz! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Udb -> To sem jaz! (2.6.2005 6:17:12)

Jutro!

Včeraj sem na polici Babay centra videla knjigico To sem jaz!
Bila mi je zelo všeč - najbolj od vseh takih!! Zato bi jo rada imela, pa me zanima, če katera ve, če bi jo imeli kje ceneje! V Baby centru je 3800 in še par tolarjev! Saj veste - šparati kjer se le da!! ;)

žužu -> To sem jaz! (2.6.2005 8:42:44)

udb, mi lahko malo napišeš, kaj je v tej knjigi...
čeprav bom najbrž sama kupila knjigo moj otrok. jo imata že obadva, tako da ne smem delat kakih razlik...

TVN -> To sem jaz! (2.6.2005 9:19:56)

Jaz imam to knjigo in vanjo že nekaj časa pridno vpisujem. Mislim, da je krasna popotnica otročku. Notri opisuješ dogodke, občutke, vse - od začetka, ko sta se z očijem spoznala, pa napišeš, kdaj in kje sta pikico naredila, lepiš slikice od UZ-jev, pa trebušček, kako raste, itd. Cel kup luštkanih stvari. Toplo priporočam. Jaz sem knjigo kupila v knjigarni Vale Novak v Cityparku v Ljubljani, se pa žal ne spomnim, koliko je bila. Mislim pa, da kakšnih večjih odstopanj v ceni ni.

Anonimen -> To sem jaz! (2.6.2005 9:37:21)

Težko, da jo boš kje dobila ceneje, ker velja neko pravilo, da imajo knjige (razen če je kakšna akcija) povsod isto ceno, neglede na prodajalca. Pa daj vseeno poklicat v kakšno knjigarno (DZS ali MK), da ti povejo po koliko jo imajo oni.

ninocka -> To sem jaz! (2.6.2005 15:38:53)

Jst sem jo dobila za rojstni dan - hvalabogu, ker se drugač sama nebi mogla odločt...:zmeden:

Zdej, ko sem jo v miru pregledala, se mi zdi prav OK in ful simpatična - not maš od tega kako sta se s partnerjem spoznala, kdaj sta ugotovila da sta noseča, do porodne izkušnje, UZ, počitnic, prvih besed, korakov, prvih obiskov in daril...

Luštna knjigica in tudi luštno napisana...moram najdt sam še en lep kuli, da bom začela not vpisvat...:)

Stran: [1]