Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Titov vesoljski program! 10.1.2012 14:19:19
|
|
|
|
mojamura
|
videla...hehe
|
|
RE: Titov vesoljski program! 10.1.2012 15:44:56
|
|
|
|
Anonimen
|
O Potocniku se marsikaj ve, tudi to cesa vse je bil zmozen in kaksnih naprednih idej je bil. Me pa zanima kaksen bo cel dokumentarec .. Slovenci smo zelo sposoben narod, samo sami se premalo cenimo. Tudi danes je polno ljudi, ki so marsicesa sposobni; precej drugace bi bilo, ko bi se drugi njihovih uspehov in sposobnosti veselili, ne pa da jim jih zavidajo. Nas macehovski odnos do uspesnih in naprednih ljudi je nasa poguba. Bil nekoc, in bo tudi v prihodnosti, ce se sami ne odlocimo spremeniti -- sebe.
|
|
|
|
RE: Titov vesoljski program! 12.1.2012 1:31:35
|
|
|
|
hillmagic
|
vidla tudi jaz...a je to mogoče res...
|
|
RE: Titov vesoljski program! 12.1.2012 8:26:23
|
|
|
|
mateyka
|
ZARA, freakin` awsome! moj mož komi čaka, da to vidi
|
|
|
|
RE: Titov vesoljski program! 12.1.2012 9:42:26
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic vidla tudi jaz...a je to mogoče res... Jah, vse je možno. Itak je Tito bil ena skrivnostna oseba. Ampak slovenec Herman Potočnik, on je car. Boscarol je pa njegova reinkarnacija, hehe.
|
|
RE: Titov vesoljski program! 12.1.2012 12:11:24
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ampak slovenec Herman Potočnik, on je car. Boscarol je pa njegova reinkarnacija, hehe. kje je "lajk" gumb ko ga rabim..
|
|
|
|
RE: Titov vesoljski program! 12.1.2012 15:34:16
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA . Ampak slovenec Herman Potočnik, on je car. Boscarol je pa njegova reinkarnacija, hehe. Noordung je bil zgodovinsko primerljiv (moje mnenje) z Von Braunom. Za časa ko so po LJ še srali in pobirali konjske figice, je on že razmišljal o gravitaciji posameznih nebesnih teles, o gravitacijskih pospeških človeškega telesa (G sila po domače) in o trdnih raketnih gorivih. Vsekakor eden izmed največjih slovencev in bistveno premalo cenjen in znan, vsaj pri nas.
|
|
RE: Titov vesoljski program! 13.1.2012 14:45:48
|
|
|
|
ZARA
|
Za Von Brauna pa še nisem slišala, Colt. Kdo je on? Pionir česa?
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?