|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tisti, ki ste v najemu
17.10.2007 10:27:35   
bettika
Tisti, ki ste v najemu - ali imate stalno prebivališče še vedno pri starših doma, kako pa vaš partner in otroci.

Midva živiva stalno še vedno vsak na svojem naslovu, začasno sva skupaj. Na kateri naslov bom prijavila user posted image , ki prihaja pa še zdaj ne vem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tisti, ki ste v najemu
17.10.2007 10:36:10   
Anonimen
Midva sva v najemu.Stalno bivališče imam s punčkama prijavljeno pri starših on pa pri svojih starših.Na pošti pa sva uredila,da vsa pošta hodi na najino začasno bivališče.

(odgovor članu bettika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2007 10:58:34   
tintin
Midva sva tudi v najemu, stalno bivališče imava tudi tukaj, kjer živiva.
Saj se da uredit, samo najemno pogodbo neseš s seboj na upravno enoto. Je pa res, da se ti ne splača, če gre za "kratkoročni" najem. No midva tukaj živiva že 4 leta, pa še 2 bova sigurno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2007 11:34:42   
aluš
Pred 10-timi leti, je bilo tako, da je otrok po naslovu "sledil" materi. In sicer, jaz sem bila še prijavljena doma (preselila sem se par mesecev pred porodom), za tamalga pa sem v porodnišnici povedala nov naslov (kjer smo vsi trije z očkom stanovali). Pa pridem čez en pol leta na občino urejat za osebno in izvem da je otroček prijavljen na mojem starem naslovu in ne naslovu, kamor sem ga prijavila v porodnišnici, z razlago, otrok sledi materi.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2007 13:04:43   
jooly
Midva sva v najemu.Stalno bivališče imam s punčkama prijavljeno pri starših on pa pri svojih starših.Na pošti pa sva uredila,da vsa pošta hodi na najino začasno bivališče.

enako

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.10.2007 13:53:14   
lahkonocka
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Midva sva v najemu.Stalno bivališče imam s punčkama prijavljeno pri starših on pa pri svojih starših.Na pošti pa sva uredila,da vsa pošta hodi na najino začasno bivališče.
/quote]

Tudi pri nas je enako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.10.2007 20:48:36   
karmy
pri starših stalno

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu lahkonocka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.10.2007 22:38:22   
Anonimen
Mi smo v najemu. Najemnik je Kamikaza in na naslovu najete hiše ima začasno bivališče, stalnega pa pri starših. Jaz in oba otroka začasnega naslova nimamo, ampak samo stalnega (v najemu).

(odgovor članu bettika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?