Tisti, ki ste v najemu (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

bettika -> Tisti, ki ste v najemu (17.10.2007 10:27:35)

Tisti, ki ste v najemu - ali imate stalno prebivališče še vedno pri starših doma, kako pa vaš partner in otroci.

Midva živiva stalno še vedno vsak na svojem naslovu, začasno sva skupaj. Na kateri naslov bom prijavila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], ki prihaja pa še zdaj ne vem.

Anonimen -> RE: Tisti, ki ste v najemu (17.10.2007 10:36:10)

Midva sva v najemu.Stalno bivališče imam s punčkama prijavljeno pri starših on pa pri svojih starših.Na pošti pa sva uredila,da vsa pošta hodi na najino začasno bivališče.

tintin -> RE: Tisti, ki ste v najemu (17.10.2007 10:58:34)

Midva sva tudi v najemu, stalno bivališče imava tudi tukaj, kjer živiva.
Saj se da uredit, samo najemno pogodbo neseš s seboj na upravno enoto. Je pa res, da se ti ne splača, če gre za "kratkoročni" najem. No midva tukaj živiva že 4 leta, pa še 2 bova sigurno.

aluš -> RE: Tisti, ki ste v najemu (17.10.2007 11:34:42)

Pred 10-timi leti, je bilo tako, da je otrok po naslovu "sledil" materi. In sicer, jaz sem bila še prijavljena doma (preselila sem se par mesecev pred porodom), za tamalga pa sem v porodnišnici povedala nov naslov (kjer smo vsi trije z očkom stanovali). Pa pridem čez en pol leta na občino urejat za osebno in izvem da je otroček prijavljen na mojem starem naslovu in ne naslovu, kamor sem ga prijavila v porodnišnici, z razlago, otrok sledi materi.

jooly -> RE: Tisti, ki ste v najemu (17.10.2007 13:04:43)

Midva sva v najemu.Stalno bivališče imam s punčkama prijavljeno pri starših on pa pri svojih starših.Na pošti pa sva uredila,da vsa pošta hodi na najino začasno bivališče.

enako

lahkonocka -> RE: Tisti, ki ste v najemu (17.10.2007 13:53:14)

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Midva sva v najemu.Stalno bivališče imam s punčkama prijavljeno pri starših on pa pri svojih starših.Na pošti pa sva uredila,da vsa pošta hodi na najino začasno bivališče.
/quote]

Tudi pri nas je enako.

karmy -> RE: Tisti, ki ste v najemu (17.10.2007 20:48:36)

pri starših stalno

Anonimen -> RE: Tisti, ki ste v najemu (17.10.2007 22:38:22)

Mi smo v najemu. Najemnik je Kamikaza in na naslovu najete hiše ima začasno bivališče, stalnega pa pri starših. Jaz in oba otroka začasnega naslova nimamo, ampak samo stalnega (v najemu).

Stran: [1]