Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tiste ki imate naročnino pri Simobilu 8.1.2011 16:51:32
|
|
|
|
tanjusi
|
Katero imate ? Jaz sem zdaj imela tri zame.... ok ... brezplačno v simobil, stacionarni telefon , brezplačni sms, v druga mobilna omrežja pa nekaj malega, 18 e naročnine, no plačevala sem vsega skupaj tam med 25e in 30e... Zdaj pa sem šla po nov aparat in mi je naredil reklamo za m zame , vendar imaš tam okrog 200 min brezplačno v druga mobilna omrežja , so pa sms plačljivi... 21 e naročnine Zdaj pa glede na to da sem se zelo navadila na sms , ne vem ali bi se mi splačalo prestopit ali ne , ali imakdo izkušnje z to m- zame naročnino , koliko plačate mesečno ob eni taki normalni uporabi ..
|
|
RE: Tiste ki imate naročnino pri Simobilu 8.1.2011 17:25:03
|
|
|
|
Anonimen
|
jst mam orto v nulo pa mam 201 sms zastonj,201 minuto v vsa omrežja isto zastonj vse skupi pride pa 15 € na mesc.
|
|
|
|
RE: Tiste ki imate naročnino pri Simobilu 8.1.2011 17:51:28
|
|
|
|
tanjusi
|
Aha , samo to je pa ena starostna omejitev a ne?
|
|
RE: Tiste ki imate naročnino pri Simobilu 8.1.2011 18:53:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, ta paket lahko vzameš do dopolnjenega 31. leta, ampak poznam primere, ki so imeli in, ki imajo ta paket kar naprej, pa nikakor niso več stari 31 let. Očitno ne preverjajo, ali kaj. Ne vem. Jaz imam tudi orto v nulo z opcijo 201 in sem super zadovoljna. Nikoli ne presežem cene 15€, razen, ko mi pošljejo opomin
|
|
|
|
RE: Tiste ki imate naročnino pri Simobilu 8.1.2011 19:26:27
|
|
|
|
diana 28
|
Ne, da ne preverjajo, imeli so eno akcijo ,da si lahko podaljšal ORTO v nulo za vedno. Tako sem jaz storila z zadnjo vezavo sem si podaljšala paket ORTO v NULO, ki bo veljal tudi po dopolnjenem 31. letu starosti.
|
|
|
|
RE: Tiste ki imate naročnino pri Simobilu 8.1.2011 20:02:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana 28 Ne, da ne preverjajo, imeli so eno akcijo ,da si lahko podaljšal ORTO v nulo za vedno. Tako sem jaz storila z zadnjo vezavo sem si podaljšala paket ORTO v NULO, ki bo veljal tudi po dopolnjenem 31. letu starosti. Hvala za info, tega nisem vedela! A zdaj pa to ni več mogoče? Je bilo samo v akciji? Cena je pa ista ali kako?
|
|
|
|
RE: Tiste ki imate naročnino pri Simobilu 8.1.2011 20:17:29
|
|
|
|
diana 28
|
Prav zagotovo ne vem ma mislim, da še velja oz se vsako toliko ponavlja ta ponudba. Meni so poslali po sporočilu, da če podaljšam naročnino imam to možnost. (To je bilo nekje 31.10.2010 ko po 2 mesecih še nisem podaljšala naročnine). Glede cene pa je tako, da ostane vse enako, edino tiste opcije 201 min v druga omrežja ni več po dopoljnjenem 31 letu. Plačaš glede na porabo. Ma do takrat se bo mogoče še kaj spremenilo saj je vedno kaj novega in kar tekmujejo sedaj kdo bo ugodnejši... Probaj vtipkat ORTO ZA VEDNO v najdi.si in boš sigurno kaj našla. Če ne zdaj, pa bo čez čas še ta akcija.
|
|
|
|
RE: Tiste ki imate naročnino pri Simobilu 8.1.2011 20:38:56
|
|
|
|
Anonimen
|
al pa vzameš preko sestre če maš kako mlajšo, da si ti njen porok al kaj je že....tko je moj stric preko mene na mobitelu vzel...pa itak pol ti plačuješ položnce sam na njo je napisano
|
|
|
|
RE: Tiste ki imate naročnino pri Simobilu 8.1.2011 22:03:04
|
|
|
|
mini86
|
js sicer ne vem kako se moj paket imenuje ampak imam za plačat na mesec 15€-kle so zajeti brezplačni sms-ji in klici v simobilova omrežja..potem sem pa vzela še mislim da neki k plačaš 5€ pa maš še mislim da 200 min v druga omrežja..no s temi 5€ za v druga omrežja plačujem skupaj 15€ upam da nisem kje narobe št. zapisala k ma moj to čez.. sm pa mela prej orto u nulo pa sem plačevala okrog 30€
|
|
RE: Tiste ki imate naročnino pri Simobilu 8.1.2011 22:35:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 js sicer ne vem kako se moj paket imenuje ampak imam za plačat na mesec 15€-kle so zajeti brezplačni sms-ji in klici v simobilova omrežja..potem sem pa vzela še mislim da neki k plačaš 5€ pa maš še mislim da 200 min v druga omrežja..no s temi 5€ za v druga omrežja plačujem skupaj 15€ upam da nisem kje narobe št. zapisala k ma moj to čez.. sm pa mela prej orto u nulo pa sem plačevala okrog 30€ pa saj to je orto v nulo Jaz imam enako 1000 smsov, 1000 mmsev,1000 minut v 040 ter 201 minuta v druga omrežja, zastonj za 15€/mesec.
|
|
|
|
RE: Tiste ki imate naročnino pri Simobilu 9.1.2011 9:58:46
|
|
|
|
Freya88
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana 28 Prav zagotovo ne vem ma mislim, da še velja oz se vsako toliko ponavlja ta ponudba. Meni so poslali po sporočilu, da če podaljšam naročnino imam to možnost. (To je bilo nekje 31.10.2010 ko po 2 mesecih še nisem podaljšala naročnine). Glede cene pa je tako, da ostane vse enako, edino tiste opcije 201 min v druga omrežja ni več po dopoljnjenem 31 letu. Plačaš glede na porabo. Ma do takrat se bo mogoče še kaj spremenilo saj je vedno kaj novega in kar tekmujejo sedaj kdo bo ugodnejši... Probaj vtipkat ORTO ZA VEDNO v najdi.si in boš sigurno kaj našla. Če ne zdaj, pa bo čez čas še ta akcija. Podobno so poslali moji mami nazadnje ko si je podaljsala... s tem da ona je imela se moznost, da do konca placuje samo polovicno narocnino... tako da ima od takrat (ce seveda ne prekoraci) narocnino 9€. IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Zdaj pa glede na to da sem se zelo navadila na sms , ne vem ali bi se mi splačalo prestopit ali ne , ali imakdo izkušnje z to m- zame naročnino , koliko plačate mesečno ob eni taki normalni uporabi .. Drugace pa, problem pri narocninah je ta... da vsak najbolje ve, kaj potrebuje... ce si se ti navadila na sms-e, potem sms-iraj... ce veliko klices na stacionarne potem to nujno rabis... ipd. Poglej koliko placujes narocnino sedaj in ce za koliko in za kaj jo prekoracis... Potem pa skupaj s prodajalcem poisceta najboljso moznost...
|
|
|
|
RE: Tiste ki imate naročnino pri Simobilu 9.1.2011 10:57:57
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mini86 js sicer ne vem kako se moj paket imenuje ampak imam za plačat na mesec 15€-kle so zajeti brezplačni sms-ji in klici v simobilova omrežja..potem sem pa vzela še mislim da neki k plačaš 5€ pa maš še mislim da 200 min v druga omrežja..no s temi 5€ za v druga omrežja plačujem skupaj 15€ upam da nisem kje narobe št. zapisala k ma moj to čez.. sm pa mela prej orto u nulo pa sem plačevala okrog 30€ pa saj to je orto v nulo Jaz imam enako 1000 smsov, 1000 mmsev,1000 minut v 040 ter 201 minuta v druga omrežja, zastonj za 15€/mesec. pol sm mela pa prej neki druzga
< Sporočilo je popravil mini86 -- 9.1.2011 10:58:48 >
|
|
RE: Tiste ki imate naročnino pri Simobilu 9.1.2011 13:38:52
|
|
|
|
svetlomodra
|
paket M ZAME te stane 21 € + 5 € za 101 sms = 26 € po ceniku je 1 sms 0,12 € torej, če napišeš več kot 40 sms na mesec se splača, drugače NE. raje doplačaj vsak sms posebej in se več pogovarjaj. pri M paketu imaš v 21 € vključeno 201 min v druga omrežja, tj 3 ure in pol samo ti veš al se ti splača al ne; ali imaš sedaj brezplčano menjavo iz 3-zame v m-zame ali plačaš 12 €? ker če se boš kasneje odločila za zamenjavo zagotovo doplačaš 12 €.
|
|
|
|
RE: Tiste ki imate naročnino pri Simobilu 9.1.2011 16:34:07
|
|
|
|
botrca
|
Škoda, da si lani poleti nisi menjala ta paket 3 zame, ki zdaj stane 9€ mesečno (1001 sms, 1001 v stac.omrežja in 1001 v simobilovo omrežje). Pojdi na najbližji simobilov center pa naj ti svetujejo kaj je zdaj najbolj ugodno.
|
|
RE: Tiste ki imate naročnino pri Simobilu 9.1.2011 21:15:44
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 pol sm mela pa prej neki druzga Verjetno si prej imela orto smart, zdaj imaš pa orto u nulo + opcijo 201.
|
|
RE: Tiste ki imate naročnino pri Simobilu 9.1.2011 22:57:07
|
|
|
|
Ribica **
|
orto u nulo (a ni 1000 minut simobil, 1000 smsov zastonj???), brez opcije 201 minuta v druga omrezja, racuna pa imam med 12 in 16€, skupaj s klici v druga mobilna omrezja in kakim gostovanjem. Najvec uporabljam smse, zastonj prenos podatkov (internet prek gsmja) in simobil klici ... narocnine same pa imam 10€ in mi to zelo ustreza. ce gremo pa kam v tujino na pocitnice, pa se nisem imela telefona vec kot 25€, pa ceprav sem v Bruslju surfala po netu
< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 9.1.2011 22:59:22 >
|
|
|
|
RE: Tiste ki imate naročnino pri Simobilu 10.1.2011 10:00:59
|
|
|
|
mala maja
|
jaz imam orto u nulo + 201 min zakupa naročnina 15€, vzela sem pa na sina (otrok mora biti starejši od 12 let), mož ima S zame 16€ na mesec. prekorači za 10€ samo zaradi tega ker je tašča na mobitelu in se je ne da prepičat da nej gre na simobil ker se kličemo zastonj. Drugače pa lahko na netu preko si asistenta spremeniš paket, in tudi pogledaš glede na razčlenjen račun kaj se ti optimalno splača. Če pošiljaš full sms.jev se ti ne splača zakupit minute ampak pustiti naročnino na miru in pač doplačati kar prekoračiš.
|
|
|
|
RE: Tiste ki imate naročnino pri Simobilu 17.1.2011 10:15:24
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja jaz imam orto u nulo + 201 min zakupa naročnina 15€, vzela sem pa na sina (otrok mora biti starejši od 12 let[/b]), A od 12 let, sigurno?
|
|
|
|
RE: Tiste ki imate naročnino pri Simobilu 17.1.2011 11:54:09
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: luka jan IZVIRNO SPOROČILO: mala maja jaz imam orto u nulo + 201 min zakupa naročnina 15€, vzela sem pa na sina (otrok mora biti starejši od 12 let[/b]), A od 12 let, sigurno? Sigurno.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?