|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tiste, ki ircate na rr
9.2.2005 13:48:03   
nejcko
Ne vem, a sem butasta al kaj, pa moj mož tudi, samo nama nikakor ne uspe priti noter. Zadnjič sem si stvar naštimala, tako kot je napisala romy in mi je uspelo, samo nobene ni bilo gor. Zdaj pa že dva dni nikakor ne gre.
Grem gor, se prikažejo moji podatki, če pritisnem OK se vse skupaj zbriše, kontakta ni, če pa pritisnem connect to server, se mi odpre options. Tam stvari izpolnim, pritisnem add, pa mi napiše: A server with this description already exists. Pleas enter different description.

Kaj, za vraga naj napišem razen arnes?
Če sem registrirana, a ni normalno, da bi me moglo avtomaatično sprejet? Saj me, ampak me vrže na druga vrata, pa sprašuje, če imam težave. Ja, mam jih, pa nikakor ne uspe.

Pa še to. 30 dni naj bi bilo brezplačnih in mi jih že veselo odšteva. A je to plačljiva stran ali ka?

Dajte mi prosim pomagat, ker se res počutim kot ta največji bebec.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tiste, ki ircate na rr
9.2.2005 13:50:43   
mammika
Maš arnes pa link. Če ne gre na prvega potem probaj z drugim...ali pa si spremeni nick name, ker je možno da je že zaseden in ti zato ne prime....
tolk od irca
LP :sloncek:

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tiste, ki ircate na rr
9.2.2005 14:02:09   
nejcko
Sem poskusila tudi drugo varjanto, pa me skozi na dal.net meče. Mah...

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tiste, ki ircate na rr
9.2.2005 14:03:48   
mammika
irc.link.si pa irc.arnes.si..... a tole si probala????
Kero varijanto irca pa maš naštimanga???

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Tiste, ki ircate na rr
9.2.2005 14:20:26   
nejcko
Probala sem oba in mi obakrat isto napiše. Imam pa naštiman mirc. Jaz se res bolj švoh v te zadeve spoznam, tko da ti tudi bolj slabo lahko razložim.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Tiste, ki ircate na rr
9.2.2005 14:36:56   
mammika
Ja ko sem imela jaz mirc plus nisem nikamor prišla tko kot ti...po sem si pa tastaro verzijo gor dala in je šlo...odtipkaj v google mirc 5.9.1.0. to je stara verzija in tega prejšnjega zbriši dol....to bi pa moglo delovati

LP :sloncek:

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Tiste, ki ircate na rr
9.2.2005 14:43:36   
nejcko
A tako je ta reč. Bom poskusla še tvojo varianto, samo zvečer, ko bo možek doma, ker jaz... butelj si sama ne upam tikat teh stvari. Upam, da bo šlo in sporočim.

Hvala ti za pomoč in potrpljenje z mano.
Lp

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Tiste, ki ircate na rr
9.2.2005 15:17:47   
Anonimen
Glede tistega odštevanja dni- tut potem, ko ti neha odštevat lahko še naprej komot uporabljaš IRC. Vsake tolk časa (kaj pa vem, kaka 2,3tedne) ti napiše za registrirat pa samo klikneš later;)
lp,:fis:

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Tiste, ki ircate na rr
9.2.2005 15:19:35   
KIRA
TULE SI LAHKO POIŠČETE KODO, DA NE BOSTE VEČ TOLIKO KLIKALE (sam pazit je treba, da se vam kak virus ne naloži, ker ni varna stran)

http://www.serials.ws/index.php

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Tiste, ki ircate na rr
9.2.2005 15:21:29   
KIRA
tule pa še, če ima katera tole verzijo:
Koda za mirc 6.16:

User: mircuser

Serial: 6326-699927

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Tiste, ki ircate na rr
9.2.2005 15:24:08   
KIRA
:rozica: tu si pa lahko dol potegnete še program.

http://www.download.com/mIRC/3000-2150_4-10301049.html?tag=lst-0-2

LP :rozica::rozica:

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?