Tiste, ki ircate na rr (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

nejcko -> Tiste, ki ircate na rr (9.2.2005 13:48:03)

Ne vem, a sem butasta al kaj, pa moj mož tudi, samo nama nikakor ne uspe priti noter. Zadnjič sem si stvar naštimala, tako kot je napisala romy in mi je uspelo, samo nobene ni bilo gor. Zdaj pa že dva dni nikakor ne gre.
Grem gor, se prikažejo moji podatki, če pritisnem OK se vse skupaj zbriše, kontakta ni, če pa pritisnem connect to server, se mi odpre options. Tam stvari izpolnim, pritisnem add, pa mi napiše: A server with this description already exists. Pleas enter different description.

Kaj, za vraga naj napišem razen arnes?
Če sem registrirana, a ni normalno, da bi me moglo avtomaatično sprejet? Saj me, ampak me vrže na druga vrata, pa sprašuje, če imam težave. Ja, mam jih, pa nikakor ne uspe.

Pa še to. 30 dni naj bi bilo brezplačnih in mi jih že veselo odšteva. A je to plačljiva stran ali ka?

Dajte mi prosim pomagat, ker se res počutim kot ta največji bebec.

mammika -> Tiste, ki ircate na rr (9.2.2005 13:50:43)

Maš arnes pa link. Če ne gre na prvega potem probaj z drugim...ali pa si spremeni nick name, ker je možno da je že zaseden in ti zato ne prime....
tolk od irca
LP :sloncek:

nejcko -> Tiste, ki ircate na rr (9.2.2005 14:02:09)

Sem poskusila tudi drugo varjanto, pa me skozi na dal.net meče. Mah...

mammika -> Tiste, ki ircate na rr (9.2.2005 14:03:48)

irc.link.si pa irc.arnes.si..... a tole si probala????
Kero varijanto irca pa maš naštimanga???

nejcko -> Tiste, ki ircate na rr (9.2.2005 14:20:26)

Probala sem oba in mi obakrat isto napiše. Imam pa naštiman mirc. Jaz se res bolj švoh v te zadeve spoznam, tko da ti tudi bolj slabo lahko razložim.

mammika -> Tiste, ki ircate na rr (9.2.2005 14:36:56)

Ja ko sem imela jaz mirc plus nisem nikamor prišla tko kot ti...po sem si pa tastaro verzijo gor dala in je šlo...odtipkaj v google mirc 5.9.1.0. to je stara verzija in tega prejšnjega zbriši dol....to bi pa moglo delovati

LP :sloncek:

nejcko -> Tiste, ki ircate na rr (9.2.2005 14:43:36)

A tako je ta reč. Bom poskusla še tvojo varianto, samo zvečer, ko bo možek doma, ker jaz... butelj si sama ne upam tikat teh stvari. Upam, da bo šlo in sporočim.

Hvala ti za pomoč in potrpljenje z mano.
Lp

Anonimen -> Tiste, ki ircate na rr (9.2.2005 15:17:47)

Glede tistega odštevanja dni- tut potem, ko ti neha odštevat lahko še naprej komot uporabljaš IRC. Vsake tolk časa (kaj pa vem, kaka 2,3tedne) ti napiše za registrirat pa samo klikneš later;)
lp,:fis:

KIRA -> Tiste, ki ircate na rr (9.2.2005 15:19:35)

TULE SI LAHKO POIŠČETE KODO, DA NE BOSTE VEČ TOLIKO KLIKALE (sam pazit je treba, da se vam kak virus ne naloži, ker ni varna stran)

http://www.serials.ws/index.php

KIRA -> Tiste, ki ircate na rr (9.2.2005 15:21:29)

tule pa še, če ima katera tole verzijo:
Koda za mirc 6.16:

User: mircuser

Serial: 6326-699927

KIRA -> Tiste, ki ircate na rr (9.2.2005 15:24:08)

:rozica: tu si pa lahko dol potegnete še program.

http://www.download.com/mIRC/3000-2150_4-10301049.html?tag=lst-0-2

LP :rozica::rozica:

Stran: [1]