Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tiste,ki delate v vrtcu,ali vozite otroke s s... 6.4.2008 9:44:18
|
|
|
|
žarnica
|
ko greste v službo in jih vzamete,ko greste domov? NAmreč,s septembrom grem nazaj v službo,hčerki bosta stari 3 in 1 leto,pa bi ju rada kar jaz s sabo vozila. Sem omenila šefici,če bi mi lahko dala tak delovni čas da bi bilo to možno (recimo,da z delom začnem po 6.30h),pa ni bila nič kaj zadovoljna videt. Seveda,ko pa ji ne lezem v rit. A vam gredo toliko na roko? PA še to: a je delo do 6h zjutraj še nočno delo? Recimo,če bi me dala odpirat vrtec,se lahko zgovarjam,da je to nočno delo in da mi le tega do otrokovega 3.leta ni potrebno opravljat?
|
|
|
|
RE: Tiste,ki delate v vrtcu,ali vozite otroke... 6.4.2008 10:03:34
|
|
|
|
bojana2
|
Pri nas ni možno zbirati delovni čas...tud slučajno ne. Bom pa malega vedno zjutraj s sabo vzela, ne glede na to kdaj začnem delati, popoldne ga pa moj ali pa mimi vzameta v primeru, da delam dlje kot do 15.
|
|
|
|
RE: Tiste,ki delate v vrtcu,ali vozite otroke... 6.4.2008 10:18:51
|
|
|
|
žarnica
|
Saj vem,da ni možno izbirati delovni čas. JE pa res,da tiste,ki šefici v rit lezejo,dobijo vedno najboljšega. PAč tako je. IN ponavadi tudi vpraša,če ima kdo kakšno posebno željo. Smo pa majhen kolektiv. Saj meni tudi ne bo preostalo drugega,kot ju s seboj vzeti,a vseeno (če bom slučajno zapirala) ne bo imel kdo prej po njiju priti.
|
|
|
|
RE: Tiste,ki delate v vrtcu,ali vozite otroke... 6.4.2008 10:26:05
|
|
|
|
Eva*
|
Navadno je od 22 - 6 nočna
|
|
RE: Tiste,ki delate v vrtcu,ali vozite otroke... 6.4.2008 12:05:55
|
|
|
|
Naja30
|
Moje sodelavke so s seboj pripeljale otroka, čeprav je delovni čas spremenljiv. Potem so jih pa odpeljale tudi same domov, ali je kdo drug prišel po njih.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?