Tiste,ki delate v vrtcu,ali vozite otroke s sabo.... (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

žarnica -> Tiste,ki delate v vrtcu,ali vozite otroke s sabo.... (6.4.2008 9:44:18)

ko greste v službo in jih vzamete,ko greste domov? NAmreč,s septembrom grem nazaj v službo,hčerki bosta stari 3 in 1 leto,pa bi ju rada kar jaz s sabo  vozila. Sem omenila šefici,če bi mi lahko dala tak delovni čas da bi bilo to možno (recimo,da z delom začnem po 6.30h),pa ni bila nič kaj zadovoljna videt. Seveda,ko pa ji ne lezem v rit.

A vam gredo toliko na roko?

PA še to: a je delo do 6h zjutraj še nočno delo?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Recimo,če bi me dala odpirat vrtec,se lahko zgovarjam,da je to nočno delo in da mi le tega do otrokovega 3.leta ni potrebno opravljat?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

bojana2 -> RE: Tiste,ki delate v vrtcu,ali vozite otroke s sabo.... (6.4.2008 10:03:34)

Pri nas ni možno zbirati delovni čas...tud slučajno ne. Bom pa malega vedno zjutraj s sabo vzela, ne glede na to kdaj začnem delati, popoldne ga pa moj ali pa mimi vzameta v primeru, da delam dlje kot do 15.

žarnica -> RE: Tiste,ki delate v vrtcu,ali vozite otroke s sabo.... (6.4.2008 10:18:51)

Saj vem,da ni možno izbirati delovni čas. JE pa res,da tiste,ki šefici v rit lezejo,dobijo vedno najboljšega. PAč tako je. IN ponavadi tudi vpraša,če ima kdo kakšno posebno željo. Smo pa majhen kolektiv.

Saj meni tudi ne bo preostalo drugega,kot ju s seboj vzeti,a vseeno (če bom slučajno zapirala) ne bo imel kdo prej po njiju priti.

Eva* -> RE: Tiste,ki delate v vrtcu,ali vozite otroke s sabo.... (6.4.2008 10:26:05)

Navadno je od 22 - 6 nočna

Naja30 -> RE: Tiste,ki delate v vrtcu,ali vozite otroke s sabo.... (6.4.2008 12:05:55)

Moje sodelavke so s seboj pripeljale otroka, čeprav je delovni čas spremenljiv. Potem so jih pa odpeljale tudi same domov, ali je kdo drug prišel po njih.

Pi-kica 1 -> RE: Tiste,ki delate v vrtcu,ali vozite otroke s sabo.... (6.4.2008 15:09:24)

Pri nas si tudi ne moreš zmišljevati delovnega časa, ker se vse izmenjujemo. Imaš tri delovne čase, vsaki teden drugega. Sama pa ga ne bom vozila s sabi. če bo šel v jeseni v vrtec. Ga bom dala kar v domačem kraju. vozil ga bo mož, po njega bo pa hodil tisti, ki bo prej končal.

Stran: [1]