|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tibetanske vaje in
22.8.2006 13:18:46   
tanikaa
...higienizem. Ali mogoče ve katera kaj več o tem? V roke mi je prišla knjiga Vrelec mladosti2 in me zanima ali se katera rr-ka s tem ukvarja ali pa mogoče koga takega pozna.

Prav tako me zanima tudi ta način prehrane.

Hvala punce in morebiti kaki "fantje".

Je** se mi za vse in vsakogar.
22.8.2006 18:16:55   
Magi*
moja tast in tašča delata te vaje. nekaj se vrtita po sobi, pa potem so še štiri kar težke vaje. po moje je katerakoli vaja, ki jo redno izvajaš, dobra za telo. drugega ne vem. aja, pravita, da jima to zjutraj vzame 15 minut in sta kot prerojena.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Tibetanske vaje in
22.8.2006 20:29:12   
sjug
Tibetanske vaje za pomljevanje so zakon. Narediš vaje 15-20 min/dan in ne rabiš kave pred službo. Pa še umirjen si. Tistega drugega pa ne poznam. Grem pogledat v cobiss, če je kje za dobit in prebrat.

Never Ever Give Up!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.8.2006 23:20:32   
Anonimen
Tibetanske vaje namesto kofeina? user posted image
A bi mi katera tole razložila, prosim, ker sem kofeinska odvisnica. user posted image
Po potrebi se tudi na šihtu na glavo postavim in delam vaje z zvitimi rokami, pa če me vsi postrani gledajo, samo da neham zapravljati za kavo. user posted image

(odgovor članu sjug)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2006 0:20:11   
sanasan
poskusi še s taiji-jem  ali qigong-om, več na www.taiji.si
preizkušeno delujeuser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.8.2006 7:25:17   
tanikaa
Kerensa. Ni je vaje na svetu, ki bi nadomestila kofein. Temu se zjutraj ne odpovem, pa če mi bo šlo za življenje. Pač sem odvisna tako od kofeina kot tudi (na žalost) nikotina.

Dejstvo pa je, da sem zadnje čase bila ful lena, baterije so bile popolnoma prazne, nič se mi ni dalo delati...v glavnem bila sem ena velika, postarana in izpraznjena baterija. Potem pa mi je sestra dala v roke knjigo Vrelec mladosti 2 in tako sem začela počasi vaditi te vaje. In kar naenkrat sem bila polna energije, zvečer se nisem počutila kot izžeta cunja, čeprav sem ves dan delala. Vsak dan grema z mojim dragim tudi na sprehod (hitra hoja) tam nekje 4 km). Kljub vsemu zvečer enostavno nisem utrujena. Še vedno imam energijo za karkoli.

Pa sem se hotela samo prepričat, če je ta energija dejansko rezultat tibetanskih vaj in sprehodov. Zato sem vprašala vas. Bala sem se, da vse to, da pač delam te vaje samo vpliva na mojo psiho in da je pač ta energija zaradi tega tudi samo trenutna.

Ne vem, zdaj sem že skoraj prepričana, da te vaje delujejo. In dejasko vzamejo človeku samo 15 do 20 min dnevno. 5.9. pa bom začela še hoditi na jogo.user posted image  Sprehodi z mojim dragim pa so itak ful dobri tudi za naju, kajti takrat se lahko res veliko pogovoriva in zdaj se tudi več pogovarjava in bolje razumeva, čeprav je že prej najin odnos bil zelo dober. Zdaj pa je res še boljši.

Torej sam dobre stvari. Očitno se splača nadaljevati.

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.8.2006 8:07:34   
tanikaa
Ja pozabila sem napisati kaj je higienizem. To je način prehrane. Gre za ločevanje živil. Ko ješ, ješ samo eno vrsto hrane. In nič zraven. Naprimer ko ješ krompir, ješ samo krompir in konec. Dopuščeno je kombiniranje živil, ampak v tem primeru ni takih učinkov. In ko kombiniraš, tudi ne moreš jesti eno žlico pire krompirja in potem eno žlico solate, ampak najprej poješ vso solato, potem pa poješ pire krompir. Gre za to, da se v želodcu "ustvarjajo" različni encimi in kisline. Kisline, ki so potrebne za "predelavo" beljakovin, uničujejo enicim "nevemkakosemupravi", ki je potreben za predelavo ogljikovih hidratov. In tisti čas, ko želodec predeluje beljakovine, ostala hrana v želodcu čaka na predelavo, pri tem pa gnije. In tako se potem tudi nalagajo maščobice na naše seksi ritke in nogice user posted image . Pa pri takem načinu predelave hrane, telo porabi tudi zelo veliko energije in zaradi tega se potem pojavlja utrujenost.

V knjigi je tudi napisano, kako dolgo je potrebno, da se določena vrsta hrane predela. No, v glavnem zelo poučno. Higienizem v glavnem zagovarja vegetarjanstvo, "prepoveduje" kavo, čaj in sokove. Ampak kot sem že zgoraj napisala, kavi se NE OPOVEM, mesu tudi bolj težko.

Bo skoraj teden dni, ko se tako prehranjujem in sem že shujšala 3 kg user posted image . Rabim pa še 7 kg. Počasi pa bo šlo. Kajti všeč mi je to, da lahko jem v istem dnevu tako OH, kot tudi B. Pa tudi potreba po nažiranju me je po dveh dneh minila. Tako da zdaj dejasko pojem  manj kot sem sicer.

< Sporočilo je popravil tanikaa -- 23.8.2006 8:10:20 >

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.8.2006 14:47:17   
miška piška
Ja tibetanske vje so zakon. Sama jih delam že 2 meseca.
Tanikaa, za več info poglej še na to stran, so tudi forumi...
http://www.lunin.net/
lpuser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.8.2006 23:19:47   
Anonimen
Hvala lepa... sej vem, da hočm šparat pa to, ampak tolk slab mi pa še ne gre, da bom sam krompir žrla... tistle higienizem al kva je že kr mejte, hvala... z vajami pa ni greh poskust... pa še moj dedc bo meu priliko, da se mi do solz nasmeji. Ni glih navajen, da k pride domov, da me najde sred sobe, k stojim na glavi, al pa kej podobnga. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Kerensa -- 23.8.2006 23:20:09 >

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
24.8.2006 7:27:07   
tanikaa
Miška piška, hvala za link. Bom prečekirala.

Eh Kerensa, lako tebi. Verjetno nimaš odvečnih kilogramov pa se ti ni potrebno ukvarjati s temi dietami. Vsekakor pa saj tudi jaz nimam pojma, kako dolgo bom zdržala. Veš, ko je pred mano tisti kos mesa, ki ga "moram" prežvečiti brez dodatkov, me dostikrat daje skušnjava. A zaenkrat so kilogrami močnejši, tak da še vzrajam.

Čeprav ta način prehrane nekako "izključuje" meso, ga strogo ne prepoveduje. Je pač odločitev posameznika, če se bo odrekel mesu ali pa ne. In da bi se jaz odrekla mesuuser posted image Kar sanjaj. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.8.2006 13:54:08   
Anonimen
Kaj pa je to odvečni kilogram? user posted image  Prav želim si kakšnega. Dvakrat noseča in dvakrat rodila, pa sem šla dvakrat iz porodnišnice v svojih kavbojkah izpred zanositve. Odkar pomnim, živim od fast fooda in sladkarij, pa nič. user posted image
Očitno mi cigareti ne pustijo, da se zredim.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
25.8.2006 8:37:59   
tanikaa
Da se zaradi cigaret ne zredišuser posted image  Sanjaj!!! Tudi sama kadim, pa se mi zdi, da se še od njih redim. No, pa še rima se. user posted image  Hitro hrano pojem dvakrat na leto.

Ti hudiča kako sem ti faušna. Blagor tebi. user posted image

Jaz si še lanskih kavbojk ne morem obleči, ne da bi si še kaj bolj za nazaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.8.2006 8:38:59   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Kaj pa je to odvečni kilogram? user posted image  Prav želim si kakšnega.

Veš kaj pravijo? Pazi kaj si želiš, ker se ti lahko uresničiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?