Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Ti, veš kaj (Kira in Vikica)... 16.2.2005 22:55:28
|
|
|
|
Annny
|
Tudi mene so očarale (škoda, da tu na RR ni tistega smeškota z jezikom ven:)-).
|
|
|
|
Ti, veš kaj (Kira in Vikica)... 16.2.2005 22:56:29
|
|
|
|
Anonimen
|
:):):) Ja, jaz sem tut kr lačna ratala...pa ne maram tort kej preveč...ampak tele....tele so pa zgledale NJAMI...:ups: :kava::kava::kava::kava:
|
|
|
|
Ti, veš kaj (Kira in Vikica)... 16.2.2005 23:00:46
|
|
|
|
NENAJANI
|
Ja, Kira svaka ti čast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bravo::bravo: Bi lahka kdaj men kako poslala!!!:)-
|
|
|
|
Ti, veš kaj (Kira in Vikica)... 16.2.2005 23:03:13
|
|
|
|
nejcko
|
Kapo dol, Kira!!!!
|
|
|
|
Ti, veš kaj (Kira in Vikica)... 16.2.2005 23:09:11
|
|
|
|
andrejaz
|
Meni so se prav sline cedile ob občudovanju :torta:
|
|
|
|
Ti, veš kaj (Kira in Vikica)... 16.2.2005 23:09:59
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz sem samo debelo gledala...moje pecivo je sicer dobro, ampak zgleda pa tako, kot da je pred serviranjem padlo na tla8).
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.2.2005 23:11:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Ti, veš kaj (Kira in Vikica)... 16.2.2005 23:13:02
|
|
|
|
lan
|
Jancika,vazno je,da je dobro,komu mar za izgled:)-:)-
|
|
|
|
Ti, veš kaj (Kira in Vikica)... 16.2.2005 23:13:56
|
|
|
|
lan
|
Aja,Kira in Vikica tebi pa :bravo::bravo:.Bi lahko odprla slascicarno?:)
|
|
|
|
Ti, veš kaj (Kira in Vikica)... 16.2.2005 23:24:22
|
|
|
|
LEJLA
|
Ja :bravo: za:torta: moj je reku...kaj zdej te torte gledas pol me bos pa spet v trgovino poslala po:torta: (se vidi, da sem:nosecka: ) Ja kaj pa naj, ce nimava se pekaca za oblate...kako naj pa pol pecem:zmeden2:....ampak priznam, da bi bile tudi moje bolj ala jancika varjanta:)
|
|
|
|
Ti, veš kaj (Kira in Vikica)... 17.2.2005 8:43:22
|
|
|
|
kalimero
|
Res Kira, kapo dol :bravo::bravo: Pa :muca::muca: sta tudi lepotca
|
|
|
|
Ti, veš kaj (Kira in Vikica)... 17.2.2005 8:46:35
|
|
|
|
monči
|
tudi meni so se sline pocedile, res dobr zgledajo in verjamem ,da so tut dobre. Čestitam!!:bravo::bravo: sem hotela takoj v slaščičarno pa mi je G rekel, da se morm pazit, da sem se preveč zredila:((
|
|
|
|
Ti, veš kaj (Kira in Vikica)... 17.2.2005 9:41:19
|
|
|
|
kimi
|
Zdej sem pa še jaz lačna
|
|
|
|
Ti, veš kaj (Kira in Vikica)... 17.2.2005 9:49:57
|
|
|
|
KIRA
|
hihi... zgleda da smo vse sladkosnedne. :)-:)-:)-:)- mal sem vam hotla lušte na torte nardit, da boste svoje lubije razvajale z njimi...:love::love::love::love:
|
|
|
|
Ti, veš kaj (Kira in Vikica)... 17.2.2005 9:52:08
|
|
|
|
baguSka
|
Moj lubi jih pa ne mara...:ups::ups::ups::(:((
|
|
|
|
Ti, veš kaj (Kira in Vikica)... 17.2.2005 9:52:28
|
|
|
|
baguSka
|
Se bom pa kar sama razvajala!;):)-:bravo:9nebesa
|
|
|
|
Ti, veš kaj (Kira in Vikica)... 17.2.2005 9:57:34
|
|
|
|
baguSka
|
Jst doma nimam vage, na hladilniku nimam slikc in ogledala mam pokrita!:)-:)-:)- Rezultat:hlače tiščijo!:ups::ups::ups: Jebi ga!;)
|
|
|
|
Ti, veš kaj (Kira in Vikica)... 17.2.2005 9:58:44
|
|
|
|
kimi
|
baguska :)-:)-
|
|
|
|
Ti, veš kaj (Kira in Vikica)... 17.2.2005 10:09:17
|
|
|
|
KIRA
|
hihihi baguska. 9nebesa9nebesa9nebesa a vam lohk povem eno skrivnost???:zmeden: jas v moje torte že 2 leti ne dajem nič cukra. :zmeden2: sedaj boste vse vprašale: ja kako pa pol.. ???:zmeden2: znajt se je treba malo - dam včasih natren - v obliki sladkorja, sam pol manj, količinsko. včasih pa kar eno sladilo v prahu. sam je 300 x bolj sladko kot pravi sladkor, pa ga je treba čist malo. saj vem... ni najbolj zdravo. pa vsaj ne redi, ker sem sladkosnedna:)-:)-, kil je pa tko že preveč. pa maslenih krem se tud mal izogibam - raj nardim tiste z vrečke, majo manj kalorij.9nebesa sicer pa ma pri nas - v moji ali moževi družini - približno vsak mesec ena oseba rojstni dan. saj ne pečem vedno jaz, le vmes včasih. sam njegova mama dela take bolj klasične torte: okrogle, pa klasični vzorčki, pa men se skoz iste zdijo. pol pa probam jaz mal drgač nardit. pa en košček torte na mesec ali pa dva, me tud ne bosta ubila. :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Ti, veš kaj (Kira in Vikica)... 17.2.2005 11:06:44
|
|
|
|
Maxica
|
Res krasno zgledajo.:bravo: Vse čestitke. Sicer tudi meni ponavadi ni do tort, ampak kakšno od teh bi pa z veseljem probala. Super! Kira, mislim, da se nimaš česa bati, tudi če si brez službe. Slaščičarno odpri;)!!!
|
|
|
|
Ti, veš kaj (Kira in Vikica)... 17.2.2005 11:09:53
|
|
|
|
dvojčica
|
Uau, Kira, svaka ti čast za take :torta:... A ti res ne bi začela mal služt s tem??? Veš kaj pa mene zanima, s čim si jajčka napolnila? Sem enkrat probala, pa mi ni bil dober tist recept, se pa ne spomnem kaj sem delala.
|
|
|
|
Ti, veš kaj (Kira in Vikica)... 17.2.2005 11:13:42
|
|
|
|
KIRA
|
živjio dvojčica. sem recept za jajčka dala gor med recepte, v predjedi. sem di ga sicer sama zmislila, ampak men je bil dober. pa mojemo lubiju tud. mi je naroču, da moram VSAJ 20 jajčk nardit, ko bomo meli fešto ob vselitvi. sam da se vleeeečeeeeee.... LP :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Ti, veš kaj (Kira in Vikica)... 17.2.2005 11:13:56
|
|
|
|
inga
|
tele tvoje torte so res mega! sem kar lačna ratala, še dobro, da je zaj malca. ampak resno razmisli o tem, da bi si naredla en s.p., ni treba, da slaščičarno, ampak da pečeš torte po naročilu. zakaj pa ne? tule si našla že kar neki strank :)- pa magari je treba prit na drug konec Slovenije ponje, sam da so dobre pa domače!
|
|
|
|
Ti, veš kaj (Kira in Vikica)... 17.2.2005 14:06:07
|
|
|
|
SANDY
|
Kira in Vikica-čestitam za :nosecka::nosecka: nisem vedla :bravo::bravo:
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?