Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Ti, veš kaj (Kira in Vikica)... 17.2.2005 14:07:43
|
|
|
|
KIRA
|
hihi, še ena???? hvala.... :)-:)-:)-:)-:)-:)- vauuuu, če bi za vsako čestitko 1 tolar dobila, bi zdaj imela že en lep kupček. 9nebesa9nebesa9nebesa hecam se. sem dobre volje, ampak mi želodec tako kruli, da bom takoj slikce od tort pohrustala. naš že 2 uri nosi domov sir za pico. groooooza.9nebesa
|
|
|
|
Ti, veš kaj (Kira in Vikica)... 17.2.2005 14:12:28
|
|
|
|
Pi@
|
Kira in Vikica rekla bom samo njami... No pa še to: S kom ste se zmenli, da ma dete take lase??? :bravo: :)-
|
|
|
|
Ti, veš kaj (Kira in Vikica)... 17.2.2005 14:12:50
|
|
|
|
Blink1
|
Ola Kira Moja mama bi rekla super...No jaz tudi:) A si hodla na Živilsko šolo?? Moja mama namreč tam uči:zmeden:
|
|
|
|
Ti, veš kaj (Kira in Vikica)... 17.2.2005 14:14:24
|
|
|
|
KIRA
|
to sem pa jaz naročla. 9nebesa9nebesa9nebesa sam da sem bla mal razočarana - ker je skoraj čist črna ven prišla. sem vedno bla prepričana da bo blond. :ups::ups: sedaj pa se ji že lepo svetli delajo, tako da bomo še eno bloncinko mel v družini.9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?