|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tetra plenice
17.10.2006 19:27:00   
Anonimen
Mene pa zanima koliko tetra plenic  in tetra krpice ste kaj imele (ne za povijat) in kje ste jih kupile oz. od katere firme. Jaz sem jih gledala v babycentru, pa stane 10 tetra plenic mal čez 4000. A je to realna cena?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tetra plenice
17.10.2006 19:33:35   
Alisa
Jaz sem kupila v Leclercu 30 tetra planic, kar mi še zdaj pridejo prav, čeprav ga ni treba več povijat na široko. Mislim da so stale 10 kom 1500 takrat je bila neka akcija so pa bile od Tosame. Lahko pa jih greš iskat v Tosamo, kjer boš dala še manj.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2006 19:39:02   
crci06
koliko... to bodo odgovorile druge

Jaz sem se malo razgledala glede cene in kvalitete in sem ugotovila, da so lahko tudi paket enakih 10-ih pleničk v city parku na razdalji 50 m od 3.200 do 5.600. Bolj, kot je trgovina specializirana in otroška, dražje je. Če kupiš npr 3 pakete, je že kar ornk razlika.

Punce pravijo, da je v igri dogovor pediatrov, da naj bi zdaj vsem priporočali 1 mesec širokega povijanja.?

No... jaz sem jih ravnokar kupila v Rutarju: 10 kom OBROBLJENIH (pravijo, da so ostale samo obentlane - samo prodajam naprej, kar sem tukaj prebrala...) tetra plenic velikosti 80*80 stane 3690 - 20% (neka obletnica) = 2952 SIT.

No, pa naj še ostale pokomentirajo, jaz predvsem priznam, da nimam izkušenj, ampak sem predelala RR in se odločila.

Se malo splača razgledat: palček zavijalček je zdaj npr. v Rutarju okrog 7000 se mi zdi, medtem, ko imajo kasete po 3.999 ??? Ne vem, odkod logika...
Sem bila prav presenečena, kako velik baby oddelek imajo, mislim pa, da sem kupila edino stvar, ki je ugodno !?! Tako, da bo malo pozitivne in malo negativne reklame!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2006 20:18:43   
Miss Piggy
Jaz sem jih kupila v dm-ju. Ne spomnim se točne cene, ampak so bile bistveno cenejše od tosaminih, mislim, da so pakirane po 5 kom. skupaj. Jaz sem bila zadovoljna, sam sem jih ful preveč kupila (30 kom.), široko smo se povijali le 4 tedne.
Sem jih pa zdaj razrezala na 4 dele, jih obrobila s pisanim sukancem in imam zdaj malo morje tetra krpic za brisanje, umivanje, ...(en paket takšnih krpic- 6 kosov stane v dm-ju 1300 sit).
Mal je treba bit iznajdljiv!user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2006 20:44:47   
Katrin
Mi smo imeli 30 tetra plenic (vse smo dobili, tako da mi jih ni bilo treba kupovati). Zdi se mi, da sem jih imela ravno prav, da mi jih ni bilo treba prati vsak drugi dan, če ne že vsak dan.
Sedaj smo stari 19 mesecev in plenice mi še vedno pridejo prav (morda jih sedaj porabim pet na teden).

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.10.2006 21:43:13   
lelaval
Jaz sem jih potrebovala okrog 30. Sem jih kupila v Rutarju in so vredu.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.10.2006 8:59:21   
mojcapr
Jaz sem jih imela 40 in sem prala vsak drug danuser posted image , en mesec sem previjala samo v tetra in an široko.. Potem jih pa enih 20, ki jih skoz potrebuješ.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.10.2006 9:05:33   
crci06
user posted image  Odlična ideja, ALMA2  user posted image
Tudi "jaz" bom nekaj pleničk razstrigla in obrobila, pa bodo krpice...

Samo žal nam še nobena ni odgovorila, koliko krpic za umivanje potrebujemo (približno), če bele stvari peremo 1x na teden...

Mi lahko katera še pove, koliko so velike te tetra krpice za umivanje, ki jih kupiš?
Razmišljam, da bi eno plenico dala še na več kot 4 dele.

Edino v dvomih sem pri barvnih cvirnih za obrobo... Kaj pa, ko daš prat na 95°?

Mogoče bi si naredila velikosti 40*40 za ritko in 20*20 za obraz; da bi  jih tako ločila...??

ideje, ideje... dobrodošle!

pa face ste!

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.10.2006 9:14:25   
Lara28
Mi imamo 30 tetra plenic. Nekaj semjih kupila v Aladinu, meni se zdi da so bile manj kot 3 jurje (paket po 10), ene pa sem vzela menda v Arielu. So vse približno glih.
Tetra krpic mam mogoče enih 6 (mislim da ta paket od Tosame). Jaz za umivanje, brisanje, podlaganje, pri previjanju.... v glavnem za vse uporabljam kar plenice. Tudi zdaj ko smo začeli z gosto hrano, kar z njimi brišem vse, kar leti okrog. V kopalnici imam en škafec, kamor jih dnevno namočim - tiste  bolj umazane. Potem pa ko se mi nabere za en stroj - ponavadi enkrat na teden, operem posebaj samo plenice, dodam Wanish white, operem na 95 stopinj in dam dvojno spiranje. Perem tudi z mehčalcem seveda. In sušim jih v sušilcu.
So še vedno vse lepe in bele in ni nobene razlike med njimi. Tudi barvna obroba na tetra krpicah je taka kot je bila.
Aj aše to - mi smo povijali široko tir mesece (vsaj ponočni) in tudi takrat nismo potrebovali bistveno več plenic, le oprala sem jih mogoče bolj pogosto (na ene 4-5 dni).

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.10.2006 9:17:00   
Lara28

Mogoče bi si naredila velikosti 40*40 za ritko in 20*20 za obraz; da bi  jih tako ločila...??

ideje, ideje... dobrodošle!

Ne vem, če se ti splača tako komplicirat, ker potem ko je sila, zgrabiš prvo kar pride pod roke. Je pa dobra ideja da narediš nekaj manjših. Imaš manj dela s pranjem in likanjem.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.10.2006 9:19:36   
Kalina
Mi smo kupili 30 kom, pa pol nismo smel siroko povijat (nedonosenka), tko da jih mam za pod glavico, za hranit, kupcka podirat itd. Smo pa tud kupli manjse, k vedno prov pridejo.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.10.2006 11:37:11   
najina pikica*
jst sm jih kupila v Tosami,30 velikih 70x70,10 srednjih 30x30  ter 10 malih 20x20 te imam za brisanje al za obrazek al za ritko,...včasih pridejo prav tudi nam,esto slinčka...user posted image

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.10.2006 12:43:46   
Tasika
Jaz sem kupila v Tosami tiste 30x30 in 20x20, s tem da sem tavelike razrezala na 4 kose ker so mi bile prevelike. Mislim da je bilo 5 velikih, torej imam sedaj 20 malih. Ampak to ni bilo dovolj za cel teden. Te male imam samo za rito brisat, tiste 20x20 pa so bile za okrog ust, večerno kopanje,...
Plenic pa imaste 20 vrh glave, jaz sem jih kupila 30, pa zdaj čakajo kakšno kolegico da zanosi.

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.10.2006 16:43:20   
Mateja82
tetra plenic smo imeli približno 30 kom. Po naključju sem jih našla v Avstiji v eni mali trgovini kjer prodajajo pohištvo Mobelix ali neki takšnega bile so manj kot 10  evrov  10 kom. Široko povijanje ni bilo potrebno, uporabne so bile pri hranjenju, previjanju, spanju, zdaj se uporabljajo kot ninica.

tamale krpice za umivanje 10 kom -  tosma. Zdaj uporabljam kar tiste za enkratno uporabo to- to  in sem z njimi zadovoljna.

(odgovor članu Tasika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.10.2006 20:37:58   
eya
Mi imamo tudi 30 plenic in jih je ravno prav. Tiste barvne obrobe na tamalih krpicah se ne razbarvajo, čeprav jih perem na 95 st.

Sicer pa mi umivamo rito kar z robčki, zjutraj/zvečer in kadar je rita pokakana, pa z vatko.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.