crci06 -> RE: Tetra plenice (17.10.2006 19:39:02)
|
koliko... to bodo odgovorile druge Jaz sem se malo razgledala glede cene in kvalitete in sem ugotovila, da so lahko tudi paket enakih 10-ih pleničk v city parku na razdalji 50 m od 3.200 do 5.600. Bolj, kot je trgovina specializirana in otroška, dražje je. Če kupiš npr 3 pakete, je že kar ornk razlika. Punce pravijo, da je v igri dogovor pediatrov, da naj bi zdaj vsem priporočali 1 mesec širokega povijanja.? No... jaz sem jih ravnokar kupila v Rutarju: 10 kom OBROBLJENIH (pravijo, da so ostale samo obentlane - samo prodajam naprej, kar sem tukaj prebrala...) tetra plenic velikosti 80*80 stane 3690 - 20% (neka obletnica) = 2952 SIT. No, pa naj še ostale pokomentirajo, jaz predvsem priznam, da nimam izkušenj, ampak sem predelala RR in se odločila. Se malo splača razgledat: palček zavijalček je zdaj npr. v Rutarju okrog 7000 se mi zdi, medtem, ko imajo kasete po 3.999 ??? Ne vem, odkod logika... Sem bila prav presenečena, kako velik baby oddelek imajo, mislim pa, da sem kupila edino stvar, ki je ugodno !?! Tako, da bo malo pozitivne in malo negativne reklame!
|
|
|
|