|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Testenine
16.4.2008 17:18:15   
M1987
Čao user posted image  zanima me če ima katera racept testenine s tuno in sirom ai smetanovo omako? hvala user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Testenine
16.4.2008 17:25:46   
Volga
S tuno jaz naredim tako: odlijem malo olja od tune v ponev, malo segrejem, vržem gor na drobno narezan česen, da zadiši, nato tuno iz piksne in na to še sladko smetano za kuhanje. Malo soli in to je najboljša omaka iz tune za testenine. Sem jih že vliko sprobala ampak je ta najbolša.

S sirom: jaz stopim dva, tri zdenka sirčke, zalijem s sladko smetano za kuhanje, malo soli, lahko daš malo currija, če ti je všeč okus in to je to.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.4.2008 17:28:06   
M1987
Oooooooooo sliši se tako dobro user posted image  hvala, takoj jutri se lotim tega user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
16.4.2008 17:59:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu M1987)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2008 18:34:26   
JAPE
Katere tune iz piksne pa kupujete?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2008 18:57:29   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: JAPE

Katere tune iz piksne pa kupujete?

Rio mare.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.4.2008 21:47:39   
danijela in taja
česen da zadiši....tuno iz konzerve....nasekljane pelate....timijan, peteršilj,sladko in kislo smetano...pet minut tko mal dušim dodam makarone....noro dober....začimbe so prave...pa če daš pol pol smetane pol ni tko mastno kot samo sladko...pa pelati malo okusa dodajo...probaj ...mi obožujemo....

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.4.2008 21:48:05   
Kaliope
v ponev odlijem olje od tune (če je olivno, drugače ne), na njem prepražim sesekljano čebulo, ko pozlati prilijem paradižnikovo mezgo iz tetrapaka, dodam vloženo koruzo, začinim z baziliko, origanom, drobnjakom in veliko sladke rdeče paprike, čisto na koncu pa vmešam tuno ... poleti pa namesto mezge dam veliko svežega paradižika.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.4.2008 8:04:47   
malika
Na isti način lahko pripraviš tudi testenine s špinačno omako. Dobrooo user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.4.2008 9:12:45   
Katey
Nam pa gre v posebno slast omaka pripravljena na naslednji način, kupim tuno Rio mare z dodanim origanom ali rožmarinom, odlijem olje v ponev dodam malo česna (toliko da zadiši), prepražim tuno, dodam pelate in začimbe (bazilika, timijan, po potrebi še origano ali pa rožmarin odvisno od okusa tune) počakam da zavre in dodam sladko smetano (meni najboljša alpska smetana), ko zavre je omaka user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.5.2008 21:50:36   
makika
jaz dam v segreto ponev rio mare,premešam,dodam malo instant gobove juhe zmešan v kozarec vode,premešam,kuham 5 min,na koncu dodam kislo smetano in topljeni sir,pustim minutko in nato prelijem po špagetkih!mmmmuser posted image

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.5.2008 19:34:45   
* Mateja *
Sirova omaka. V ponev dam malo masla, dolijem smetano iz plavega paketka, ne vem kako se ji reče, ni sladka, dodam trikotne sirčke, malo gorganzole, malo soli, popra, vegete in knor kocke. Dolijem lahko tudi malo mleka, odvisno kok gosto pride vse skupi. Je pa ful dobro za na sirove torteline al pa za na njoke!

(odgovor članu makika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?