Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Telovadba za nosečnice - kdaj in kako 7.4.2009 9:10:36
|
|
|
|
Tinshna
|
Meni je ginekologinja po telefonu rekla (btw....še nisem bila na prvem pregledu-jutri!!), da naj odneham z aerobiko, torej s poskoki, smučat pa tudi nisem smela....je rekla da pa se lahko pridružim nosečniškim vajam po dopolnjenih prvih treh mesecih....Zdej ne vem, a pretiravajo al ne, sam....jst od takrat mirujem....
|
|
|
|
RE: Telovadba za nosečnice - kdaj in kako 22.4.2009 19:24:43
|
|
|
|
daisyb
|
oj, če si pred nosečnostjo bila aktivna in nimaš nobenih težav pol lahko komot telovadiš..vendar zmerno, ne pretiravat z utežmi in dvigovanjem...ker je res na začetku tri mesece malce rizično zaradi SS. Jaz sem na začetku še laufala in kolesarila....pa na sobnem biciklu. sedaj sem v 31 tednu pa še vedno telovadim...prej sem hodila na telovadbo za nosečnice po 3 mesecu, sedaj pa telovadba doma, sprehodi, sobno kolo....delam tud aerobne vaje ma ne preveč poskakovanja. Pa na plavanju sem bla nekajkrat. kakršnakoli aktivnost ti bo prav prišla, če si le v redu. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?