|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Telesna teža in zanositev
25.3.2009 13:43:36   
Hana76
Drage ženske, vem, da je vprašanje po teži za žensko podobno kot če jo vprašaš po letih. Ampak sem brala, da lahko previsoka ali prenizka teža oz. preveč striktne diete vplivajo na neplodnost ženske.

Da ne bomo preveč osebne, koliko vem, načeloma oziroma v grobem velja, da bi naj imela 10 manj kot je tel. višina, torej, če sem npr. visoka 175 bi naj imela 65 kg.

Po teh izračunih imam sama okoli 3 kg preveč.user posted image user posted image

Kaj pa ve?

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 11.4.2009 18:06:14 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Telesna teža
25.3.2009 13:53:25   
Luni
Izračunaj si indeks telesne mase (spodaj na tej strani):

http://zadovoljna.si/rubrika/diete

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2009 14:03:41   
Felicita
Luni ITM je daleč od pokazatelja resničnega stanja... neka bolj 'nabildana' oz mišičasta bo mela višjega kot ena čist zašephana - preprosto zato, ker mišice vagajo več kot maščoba user posted image
p.s. jest bi ubijala za 68kg pri 175cm (ok, 176)... jih mam 15 več pa sem 'normalno prehranjena' po zdravnikovem mnenju.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2009 14:04:50   
Hana76
Moj ITM je ok - 22, zanima me, kako je z drugimi vami...

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2009 14:09:54   
metuljčica1
Moj ITM je 18, piše tam, da sem podhranjenauser posted image , pa se sploh ne počutim tako.

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.3.2009 14:49:07   
Luni
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

.....jih mam 15 več pa sem 'normalno prehranjena' po zdravnikovem mnenju.

Se pravi, da se ti in zdravnik tolažita user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.3.2009 15:46:31   
urša28
jaz jih imam osem preveč.pa upam,da to ne deluje preveč na zanositev,,drugače pa gremo na fitnesuser posted image user posted image

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.3.2009 17:56:09   
ursa30
moj ITM je 21 

(odgovor članu urša28)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.3.2009 18:13:20   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: Luni

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

.....jih mam 15 več pa sem 'normalno prehranjena' po zdravnikovem mnenju.

Se pravi, da se ti in zdravnik tolažita user posted image user posted image user posted image

absolutno. ampak dokler ne grem čez konfekcijsko 40 (včasih celo 38) sm čist zadovoljna s sabo user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.4.2009 16:49:38   
tropical
Groza  mi je sploh napisat.: Vaš ITM je 28.
No maoram kr začet, drgač mi bo kr slabo.Pred nosečnostjo sem imela ITM 23

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.4.2009 2:31:30   
tinncyka
moj ITM je 22

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.4.2009 11:30:48   
Katjusa
ti se ubadaš če ti trije kilogrami škodijo in zato ne moreš zanosituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
moj itm je 44 pa imam 2 zdrava in močna fantičauser posted image user posted image user posted image user posted image sicer sem zanosla s klomifenom sam sem pauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.4.2009 11:43:01   
Anonimen
Moj ITM je tut fuuul previsok (niso samo 3 kg preveč), pa sem BP zanosila v prvo ... no saj ne rečem, itak je zdravo fino imet ITM v mejah normale, samo na plodnost pa po mojem laičnem mnenju ne vpliva ravno veliko.

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
12.4.2009 13:11:04   
Hana76
Meni je jasno, da ste zanosile BP tudi takšne, recimo lepše izpopolnjene...user posted image

Samo ko nama pa tako dolgo ne uspe, sem pa šla brat o priporočilih za zanositev in pač to piše, da naj bi imel ustrezno težo...

No, mislim pa, da bodo v roku naslednjih dni tud te kilce pošle - danes ponoči sem namreč imela aleksandermarš (driska in bruhanje).user posted image user posted image

Počutim se grozno... Upam, da bo kmalu bolje. In da moja nočna seansa ni kaj vplivala na vgnezditev (čakam namreč na plusek 21.4.)...

Upam, da ste ve bolje in da uživate v praznikih in lepem vremenu...user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.4.2009 13:41:11   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Hana76

Meni je jasno, da ste zanosile BP tudi takšne, recimo lepše izpopolnjene...user posted image

Samo ko nama pa tako dolgo ne uspe, sem pa šla brat o priporočilih za zanositev in pač to piše, da naj bi imel ustrezno težo...

No, mislim pa, da bodo v roku naslednjih dni tud te kilce pošle - danes ponoči sem namreč imela aleksandermarš (driska in bruhanje).user posted image user posted image

Počutim se grozno... Upam, da bo kmalu bolje. In da moja nočna seansa ni kaj vplivala na vgnezditev (čakam namreč na plusek 21.4.)...

Upam, da ste ve bolje in da uživate v praznikih in lepem vremenu...user posted image  

sej te razumem in vem kako je ko ne uspe kot bi si človek želel.... in ko je želja tako velika je pričakovanje toliko težje.... pa vendar se držimo tega, da upanje umre zadnje in ko pride tečka rdečka smo na tleh potem pa kot pravijo po vsakem dežju posije sonce gremo v nove boje z novimi upi in pričakovanji in boš videla tisto jutro ko ti bo test pokazaluser posted image bo jutro, ki ga ne boš nikoli pozabila (jst se točno spominjam tistega občutka sreče, možek me je še slikal tako čist pretreseno in začudeno, sploh nisem mogla verjet).... za te trenutke se splača malo počakat.... na žalost pa ene čakajo dlje ene manj....
kolk časa se pa trudita?

lep preostanek praznika

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.4.2009 13:45:24   
Hana76
Katja, hvala za vzpodbudne besede - naj se uresničijo...user posted image  
Občutek imam, da ne bo šlo brez medicinske pomoči, tako da vprašanje, kdaj bom končno zagledalauser posted image ... Trudiva se namreč že več kot dve letiuser posted image , 1. razgovor imava junija v neplodnostni...

Trenutno sicer čakam na + 21.4.

Pa ti? Kako dolgo sta delala, je bilo potrebne kaj pomoči, koliko user posted image  imaš?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.4.2009 15:29:25   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Hana76

Katja, hvala za vzpodbudne besede - naj se uresničijo...user posted image  
Občutek imam, da ne bo šlo brez medicinske pomoči, tako da vprašanje, kdaj bom končno zagledalauser posted image ... Trudiva se namreč že več kot dve letiuser posted image , 1. razgovor imava junija v neplodnostni...

Trenutno sicer čakam na + 21.4.

Pa ti? Kako dolgo sta delala, je bilo potrebne kaj pomoči, koliko user posted image  imaš?

prvega smo se trudli več k 2 leti, vmes sem mela samo HSG, ki je pokazal, da je vse vredu in vse prehodno nato sem zanosla po prvem ciklusu jemanja klomifena
drugega smo zečel delat takoj po porodu in je trajalo malo manj k 2 leti spet s klomifenom vendar je blo ker nekaj ciklusov neuspešnih, tak da sem že nad tem obupavala potem me je pa presenetlo kot strela iz jasnegauser posted image user posted image user posted image user posted image
Tak da imamo 2 prelepa fantka en je star 3 leta drug pa 2 mesecauser posted image user posted image user posted image za tretjega se bomo pa podali v boj čez kak mesec-2 in upam, da tokrat ne bom vsaka 2 meseca pri Guser posted image

srečno in veliko pozitivnih misli

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.4.2009 15:42:02   
divans1
Katjuša, veš kaj me še zanima? Tudi sama sm drugi mesec na K, prejšnji mesec sm dobila tečko točno na 27.dan, ta mesec se mi je pa kr zavlekla, danes je 33.dan ciklusa, pa je še kr ni. A misliš, da se mi je mogoče podaljšal ciklus zaradi K? Nimam pa nobenih znakov, malo malo me prsa bolijo (glede na prejšnje mesece me zdj nč ne bolijo, no, pa tud ni nč ratalo, tko da vem da to ni glih merilo...).

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.4.2009 17:46:28   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Katjuša, veš kaj me še zanima? Tudi sama sm drugi mesec na K, prejšnji mesec sm dobila tečko točno na 27.dan, ta mesec se mi je pa kr zavlekla, danes je 33.dan ciklusa, pa je še kr ni. A misliš, da se mi je mogoče podaljšal ciklus zaradi K? Nimam pa nobenih znakov, malo malo me prsa bolijo (glede na prejšnje mesece me zdj nč ne bolijo, no, pa tud ni nč ratalo, tko da vem da to ni glih merilo...).

jst sem imela nekje 22 dan malo krvavo (sam mala pikica) 28. dan bi mogla bit M pa je ni blo in sem 32 dan nardila test in je biluser posted image ....
K nej nebi podaljšal ciklusa O nastopi 5-10 dni po zadnji tabletki  najpogosteje 7 dan (mislim, da je tako pisalo)
Jst mislim da si mogoče noseča, držim pesti.... pa hitro naredi test kak zdržiš.... znajov jst nisem imela nobenih ne za M ne za nosečnost nič do 9 tedna sploh nisme bla prepričana, da je res potem je pa na UZ blo lepo videt srčkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.4.2009 18:55:52   
divans1
Katjuša, sej drgač bi ga nardila, pa ga nimam doma. Ka pa prsa so te kej bolela? Joj kuk sm vesela za tebe, da ti je tko lepo ratalo, men se zdi res tko nemogoče, da je enostavno ne bi blo več!!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.4.2009 22:24:51   
Katjusa

Katjuša, sej drgač bi ga nardila, pa ga nimam doma. Ka pa prsa so te kej bolela? Joj kuk sm vesela za tebe, da ti je tko lepo ratalo, men se zdi res tko nemogoče, da je enostavno ne bi blo več!!!

nič me ni bolelo nič špikalo počutla sem se kot sredi cilkusauser posted image user posted image user posted image user posted image ... tud men se he zdel nemogoče in ko je bil test pozitiven nisme mogla verjet pa sem ga čez en teden ponovila, ker enostavno nisem mogla verjet, da je končno posijalo sonce....
držim pesti zate in v torek takoj po test.... nekaj se mora dogajat, a si polek K dobla še katera druga zdravila (dabroston)?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.4.2009 8:20:00   
divans1
Jutro! Tečke še ni in bo šel moj danes po test. Ja poleg K sem dobila še dabroston, rekla mi je, da ga začnem jemat, če bo test pokazal pozitivno. Itak bom šla jutr h G, če še ne bo prišla, pa seveda, če bo test kej pokazal, ker ne vem, kako dabroston jemat, glede na to, da sm enkrat že mela ss.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
13.4.2009 9:57:45   
divans1
Alo, nardila sm test in pokazala se je rahla črtica! Joj kuk me je strah. Zdj pa ne vem, kaj naj nardim, ker grem lahko k svoji G šele jutri, mi je pa G rekla, da naj začnem jemat dabroston od pozitivnega testa dalje, zdej pa ne vem kakšno dozo!?? Nimam pa še nobenga izcedka.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.4.2009 19:39:41   
murkica
divans1- iskrene čestitke za user posted image user posted image ...

Kar se tiče tablet ti pa na žalost ne znam pomagat, ampak mislim, da lahko pokličeš tudi na urgenco in prosiš, če te lahko zvežejo z ginekološko in ti bodo tam sigurno znali pomagati.

Pa srečno.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 24
13.4.2009 21:25:31   
Katjusa

Alo, nardila sm test in pokazala se je rahla črtica! Joj kuk me je strah. Zdj pa ne vem, kaj naj nardim, ker grem lahko k svoji G šele jutri, mi je pa G rekla, da naj začnem jemat dabroston od pozitivnega testa dalje, zdej pa ne vem kakšno dozo!?? Nimam pa še nobenga izcedka.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem dobla kr kurjo kožo tako sem vesela, se počutim kot sem se ko sem sama ugledala user posted image na testuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam

dabroston sem jst jemala 2 tabletki dnevno eno zjutraj in eno zvečer, če ni krvavitve je to vredu, če pa pride slučajono do krvavitve (upam da ne) ti bo pa dozo povečal na 3 lahko pa ju3 samo pokličeš in ga vprašaš ni nujno, da se greš pokazat ker se nič ne bo videlo in bi te blo potem skos strah...

lepo nosečnost in vse vredu pa zrdevega in polnega smeha dojenčkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?