|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Telesna teža
13.4.2009 21:35:42   
divans1
Hvala Katjuša. A so tebe kej prsa na začetku bolela? Zakaj si pa ti jemala dabroston?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.4.2009 21:39:12   
Katjusa
ne mene ni nič bolelo.... če te ni nič narobe to so vse znaki nosečnosti, me je pa kak teden 2 po testu začelo pikat v predelu jajčnikov in tud to je normalno.....

dabroston sem dobila kr tako preventivno.....

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 27
13.4.2009 21:44:28   
divans1
Aha. Misliš, da si ga dobila mogoče zato, ker si jemala K? In si ga potem jemala vse do 12.tedna? Joj, sory ker sm tko radovedna. Ene ženske pišejo, da majo povečan beli tok. Jst tud tega nimam...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
13.4.2009 21:50:49   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Aha. Misliš, da si ga dobila mogoče zato, ker si jemala K? In si ga potem jemala vse do 12.tedna? Joj, sory ker sm tko radovedna. Ene ženske pišejo, da majo povečan beli tok. Jst tud tega nimam...

vsi nosečniški znaki se lahko lahko se pa tudi ne pojavijo.... tud povečanje belega toka ni nujno da se pojavi tisti dan k delaš test.... mogoče tega sploh ne bo al pa bo kasneje....
dabroston sem jemala do 12 tedna. lej če bo karkoli narobe s plodom dabroston ne bo preprču splava... je pa za dosti stvari dober in ga predpišejo v primeru da ženska rahlo krvavi ali pa kr tak ker g oceni, da bi bilo dobro.... zakaj sem ga dobila ne vem pač sem ga jemala kot je G reku in to je to.....
ampak meni ga je predpisal že od 15-25 dne ciklusa potem je bla prekinitev in ker ni blo M sem ga jemala potem naprej....

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
13.4.2009 21:51:37   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

no kot sem zgoraj omenla jst sem jemala D tud v ciklusih k nisem jemala K tak da sem bla na njem skoraj 1 leto.... sem imela težave tud z M tak, da mi je tud pr tem pomagal in pri lepšem čiščenju maternice

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 13.4.2009 21:52:45 >

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Telesna teža in zanositev
13.4.2009 21:53:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Hana76

Kaj pa ve?

Zdrava teza, ca. 60 kg na 172 cm podlage.
Se pa ze tri leta nisem tehtala user posted image , ampak obleke so mi prav in pocutim se ok.

(odgovor članu Hana76)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Telesna teža in zanositev
13.4.2009 21:55:57   
divans1
Hvala Katjuša za odgovor!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?