Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Telefonska št. - malo pomoči 12.6.2006 11:27:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Živijo! Glede na to, da tu in tam preletim tudi tele strani na katerih se nahaja toliko zanimivih in uporabnih reči ter prijaznih uporabnici n uooirabnikov, ki z veseljem pomagajo se tudi jaz obračam na vse skupaj. Ja, na žalost tudi jaz spadam v skupino roejno pod zvezdo na kateri piše: Če obstaja možnost, da bo nekja šlo narobe, potem bo tu tudi res šlo narobe! Sicer pa sem v skuopini PCO, pa še imam občutek,da to še ni vse. Ja, ampak se ne damo in se borimo naprej. Ja, da ne bom predolga. Za dragega potrebujem tel. št. klinike oz. ambulante za reprodukcijo v Lj. ali nekaj takega. Potrebno se bo naročiti zaspermiogram! Vem, da se je o tem še pa še pisalo, tako da bom vesela vsakega linka ali informacije, da mi malo olajša iskanje. Pa prav lep sončen dan vsem skupaj! In ne obupajmo!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Otroci&internetŠakiKoliko časa dnevno vaši otroci preživijo na internetu? 1 uro (
72%)
2 uri (
11%)
več kot ure (
9%)
dalj časa-koliko? (
8%)
Število vseh glasov: 223Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!