Telefonska št. - malo pomoči (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

Anonimen -> Telefonska št. - malo pomoči (12.6.2006 11:27:42)

Živijo!

Glede na to, da tu in tam preletim tudi tele strani na katerih se nahaja toliko zanimivih in uporabnih reči ter prijaznih uporabnici n uooirabnikov, ki z veseljem pomagajo se tudi jaz obračam na vse skupaj.
Ja, na žalost tudi jaz spadam v skupino roejno pod zvezdo na kateri piše: Če obstaja možnost, da bo nekja šlo narobe, potem bo tu tudi res šlo narobe!  Sicer pa sem v skuopini PCO, pa še imam občutek,da to še ni vse. Ja, ampak se ne damo in se borimo naprej.
Ja, da ne bom predolga.  Za dragega potrebujem tel. št. klinike oz. ambulante za reprodukcijo v Lj. ali nekaj takega. Potrebno se bo naročiti zaspermiogram!

Vem, da se je o tem še pa še pisalo, tako da bom vesela vsakega linka ali informacije, da mi malo olajša iskanje.

Pa prav lep sončen dan vsem skupaj![sm=smiley16.gif]

In ne obupajmo![sm=sloncek.gif]

emaa -> RE: Telefonska št. - malo pomoči (12.6.2006 12:00:10)

Sem napisala telefonske na tejle temi http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=937543. Pa kar pokliči, mislim, da pol ure še sprejemajo klice.

MACKA9 -> RE: Telefonska št. - malo pomoči (12.6.2006 15:21:40)

za spermiogram se naj naroči na tel. št. 01-522-6184, pon., sreda, četrtek od 8:30 do 11h
nato pa se bo moral verjetno naročiti še pri andrologu, ki pa je tel. št. 01-433-8027 ali na mail silva.petancic@kclj.si, kjer bo vrjetno hitreje dobil odgovor.
Na androloga se čaka kar nekaj časa
Pa dobr upravta

Stran: [1]