|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Telefončki
27.12.2005 21:45:18   
Anonimen
Ali kdaj preverjate telefone vaših dragih? Jaz ga do sedaj nisem. Zadnjič pa mi je nekaj reklo, naj preverim in doživela sem hladen tuš. Fora je v tem, da on sporočila te osebe sploh ni videl, ker sem ga očitno v afektu izbrisala. No, je zatrdil, da je z nama vse OK. Da se je s to simpatijo iz preteklosti samo večkrat srečal in pogovarjal ter da me ima še vedno neznansko rad, kar mi je tudi dokazoval vse dni po dogodku. Da ni pomislil na kaj resnega s to žensko. Ampak ona očitno je, saj drugače ne bi napisala takega sporočila.  Sem mu rekla, da če se misli še kdaj z njo srečat ali pogovarjat, kar grem, ker ima ženska očitno svoje namene z njim. Zdaj se počutim kot pravi kriminalec, ko imam željo še enkrat preveriti njegove telefonske klice in sporočila. Dvom še vedno ostaja. Kaj če ženska ne bo odnehala?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Telefončki
27.12.2005 21:54:37   
Anonimen
Telefona svojega dragega nikdar ne preverjam. Še takrat, ko mi on sam reče, da naj si določeno telefonsko številko izpišem iz njegovega telefona in čeprav je zravem, ko to počnem, imam čuden občutek, da brskam po tuji zasebnosti.
Mogoče, če bi brskala, bi našla kaj, česar si ne bi znala razložiti. In če bi bilo tako, tega ne bi skrivala. Stopila bi do njega, mu povedala, da sem iz dolgčasa (ali pa česarkoli že) brskala po njegovem telefonu in da sem našla to ali to, kar mi ni jasno in če mi lahko razloži. Saj bi lahko marsikaj potem sklepala po njegovem odgovoru.
Konec koncev pa mi tega ni treba, ker mu zaupam. In tako tudi bo, dokler mojega zaupanja ne bo izkoristil (upam, da ga ne bo nikoli). Če bi pa ga, je pa telefon tako ali tako zadnja stvar, ki bi bila pomembna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.12.2005 21:55:34   
Anonimen
Živijo

jaz sem mu večkrat in verjetno mu bom še... vem da me boste sedaj sesule, da kakšen odnos imava če mu ne zaupam user posted image  samo si je on moje zaupanje sam zapravil in sedaj še vedno tuhtam ali bi ostala z njim ali ne.. ampak da se vrnem k telefonu... tudi jaz sem čisto slučajno našla eno sporočilo..pa pol še eno pa še eno....zdej se je to nehalo (ali pa jih spretno briše) mojega zaupanja pe še vedno ni nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ok toje pa potem še drug problem..... predvsem moj.
Prjijetne praznike vsem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2005 21:56:13   
muki1
Jaz zmeraj preverjam mojemu dragemu telefon. Sem mu zakodirala brisanje, tako da ne more nobenih sporočil brisat, niti prejetih klicev, niti koga je on klical.
Če slučajno vidim gor številko, ki je nima v imeniku, imam hvalabogu bratranca na policiji, ki mi redno preverja, čigave so klicane številke.
Vsake toliko se tudi nenapovedano pojavim pri njem v službi, če se slučajno ne zalizuje s katero sodelavko. Pa nekajkrat letno ga dam zasledovati. Nikoli se ne ve.
Ko imajo zabave, mora zmeraj pojesti dva stroka česna. Obvezno mu voham srajce, če slučajno ni sledi ženskega parfuma in ogled ovratnika je tudi pred vsako žehto.
To so moje metode, tako ga bom sigurno prisilila, da me bo imel rad in me nikoli ne bo zapustil.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.12.2005 22:01:03   
Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Jaz zmeraj preverjam mojemu dragemu telefon. Sem mu zakodirala brisanje, tako da ne more nobenih sporočil brisat, niti prejetih klicev, niti koga je on klical.
Če slučajno vidim gor številko, ki je nima v imeniku, imam hvalabogu bratranca na policiji, ki mi redno preverja, čigave so klicane številke.
Vsake toliko se tudi nenapovedano pojavim pri njem v službi, če se slučajno ne zalizuje s katero sodelavko. Pa nekajkrat letno ga dam zasledovati. Nikoli se ne ve.
Ko imajo zabave, mora zmeraj pojesti dva stroka česna. Obvezno mu voham srajce, če slučajno ni sledi ženskega parfuma in ogled ovratnika je tudi pred vsako žehto.
To so moje metode, tako ga bom sigurno prisilila, da me bo imel rad in me nikoli ne bo zapustil.

Preverjena varianta, tudi pri meni pali......

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.12.2005 22:02:36   
Annny
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.12.2005 22:05:52   
b.nika
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
To  pa sigurno vžge. user posted image
Bom tudi jaz preverila pri svojem user posted image  .

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.12.2005 22:11:48   
fricka
Ah, zdaj se pa že mal hecate iz drugih problemov. Ti kar bod mal na preži, niso naši dedci take šeme, da bi se kar pustil nadlegovat v kolikor jim to ne paše. Mal je pa že fajn za njihov ego, sam mejo pa morajo poznat.

(odgovor članu b.nika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.12.2005 22:35:34   
Anonimen
Ste pa navalili na temo. Muki, a se ti ne zdi, da malo pretiravaš. Takega nezaupanja pa tudi jaz nimam. No, vsaj ne še. Mi je zatrdil, da ni bilo nič takega in da bo nehal. Sam tk veš, hitro se lahko zgodi napaka zaradi trenutne slabosti (beri zakonske krize). Bom sedaj videla, kako se bo obnašal do mene. Sva si obljubila, da se bova malo več posvetila najinemu zakonu. Upam, da sem zadevo še pravočasno odkrila in da je daj vse končano.

(odgovor članu fricka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.12.2005 22:43:14   
soncece24
Mislim, da se je muki hecala, anonimna....

Jaz svojemu nikoli ne štofirim to telefonu, če me ma namen varat me bo itak, pa če mu res detektiva na vrat pošljem...

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.12.2005 22:47:25   
muki1
Anonimna, res sem preterala.
Oprosti, ampak veš, midva z mojim možem sva skupaj skoraj 10 let. Sva že tudi imela kakšno krizo, ampak draga moja, ne moreš kloniti ob prvi krizi. Tudi meni kdaj kakšen moški da kompliment ( čeprav zadnje čase redko user posted image ), tudi mojemu možu kdaj kakšna ženska namigne. Ampak midva si take stvari poveva, se potem zabavava na ta račun. Jebelea cesta, saj si moramo zaupat. Glede na to, v kakšnem svetu živimo, pa koliko nepoštenih ljudi nas obkroža, če si ne bomo zaupali, je res najboljše, da živimo tako, kot sem se pošalila v prvem postu.
Če neka ženska pisari tvojemu dragemu, pa ti ni nič povedal, mu morda le pomeni več, kot ti je priznal, ali pa si zelo ljubosumne narave in ti je želel prihraniti ljubosumje. Če je med vama vse v redu, se nimaš kaj sekirat, če pa ni, bo itak naredil po svoje in lahko vsak klic in sporočilo sproti izbriše. Tak da.....mobitel je res postranska zadeva.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 27.12.2005 22:49:25 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.12.2005 23:29:04   
Anonimen
Saj zastopim hec, samo da mi ob tej situaciji ni veliko do njega. Po navadi nisem ljubosumna oseba, ker vem, da me ima moj dragi rad. No, vsaj upam??!!
Se bo moral malo potrudit in mi pokazat kako me ima rad, da se bom malo skulirala zaradi sporočila. Če me pa nima in ima kake druge namene, bom pa tako hitro ugotovila.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
28.12.2005 1:30:01   
KODA
Jaz ga ne kontroliram.Ker če me bo hotel okoli prinesti,me bo.Pa če ga kontroliram,ali ne.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.12.2005 8:13:18   
kalbo
No, vidiš, pa imaš kar imaš. Take stvari se zgodijo, če brskaš po moževem telefonu. Temu se reče vohunjenje. Sedaj si odkrila morda čisto nedolžno sporočilo, zdaj si zapečatena in drviš s svetlobno hitrostjo k prvemu postu, ki ga je muki napisala.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.12.2005 8:38:28   
tasika12
Pozdravljena,

tudi jaz sem imela podoben problem pred letom dni, le da sem našla sporočilo s poslanim poljubčkom pri mojem dragem. Imela sem čuden občutek, da bi morala pogledati in sem in seveda šok. Bila sem čisto živčna, tako da nisem morala skriti in sem mu povedala na kaj sem čisto slučajno naletela. Rekel je da je to bil zgolj hec in da to ni nič. Jaz pa sem se toliko presekirala, pa še noseča sem bila, tako da groza. Žal se sedaj tega občutka še ne morem rešit, da nebi vsake toliko časa pogledala v njegov telefon. Saj vem da če bi sedaj pošiljal kaj takega bi sigurno takoj zbrisal, ampak vseeno, me kar vleče. Žal se ne morem odvadit tega pa če se še tako trudim - kot kakšna zasvojenost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.12.2005 10:03:28   
paris
Jaz bi dodala star slovenski pregovor: " Kdor išče, ta najde!"

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.12.2005 10:09:40   
mala maja
IZVIRNO SPOROČILO: paris

Jaz bi dodala star slovenski pregovor: " Kdor išče, ta najde!"

se strinjam. 

drugač mava pa midva sam en mobi iz katerga kličeva oba enga mava pa sam za nujo če ker kam gre. tako zmer vem kam kliče al pa on ve kam jaz kličem.

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.12.2005 10:10:23   
Anonimen
Bom tud jaz anonimna. Tud jaz ne zaupam svojmu tipu, ker se mi je že 2x zgodilo, da sem našla nespodobne smse. Pa mu nisem brskala, ampak midva kao telefonov ne skrivava.
Prvič je bilo pred 3 leti, ko sem našla smse, ki jih je pošiljal bivši porivačici, če bi še seksala z njim, seveda na skrivaj. takrat sva šla skoraj narazen. Mi je zatrdil, da se je le šalil in jo preizkušal. Halo? Takrat sem bila še vsa nora nanj in sem mu seveda oprostila. Drugič pa je bilo lani, ko sem bila noseča, pa si je mailal in dopisoval s 17-letno smrkljo. Po naključju sem na skupnem PCju odkrila njene slike. Sploh ni hotel povedati, kdo je. Sem ful ponorela, pa me je še klofutnil. Evo, pa še rizično sem bila noseča. In, jaz neumnica, sem spet ostala, ker se je bližal rok poroda, pa nisem imela kam. In tako je še danes. Čeprav mu ne zaupam in imava že ves čas bolj hladen odnos.
Nimam pojma, kaj naj naredim. A to je že za drugi post.
No, rada bi rekla le to, ne norčujte se iz teh težav, ker morda sploh ne veste, kaj se dogaja za vašim hrbtom.

(odgovor članu tasika12)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
28.12.2005 10:54:07   
Anonimen
Kalbo, Ja, saj sem res sama kriva, ker sem brskala po telefonu. Sem pač slutila, da je nekaj narobe.  Ampak, priznal je, da se je z žensko večkrat srečal. In sporočilo ni bilo tako nedolžno. Pa ne misli, da nimam slabe vesti zaradi vohunjenja. To ni ravno moje področje in to sem naredila prvič odkar sva skupaj. Zdaj bo pa od naju obeh odvisno, kako se bodo stvari razpletale. Zaenkrat dobro kaže in mislim, da vohunjenje ne bo več potrebno, ker me tudi ne mika. Mi bo tako s svojimi dejanji in besedami povedal kako čuti do mene. Se bo sigurno moral malo potruditi za moje ponovno zaupanje.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
28.12.2005 12:19:50   
Cikica
Jaz sem našemu dostikrat pregledovala telefon,in ko nisem poznala številk sva se vedno kaj skregala ker on nikoli ne gleda mojega....user posted image To sem počela,ker sem bila full ljubusumna,vedno mi je govoril da ljubi samo mene in da so to št.prijateljev ki so menjali št...Dokler ni počilo in sva šla narazen,pa ne zaradi teh št,tudi ljubusumja.Ko sva se spet pobotala mu nisem nikoli več pogledala telefona,nisem več tako ljubusumna saj mi je dal vedeti da me res ima rad in da sem edina v njegovem življenju+user posted image .Raje pusti telefon,se vsedi za rač.in se pogovarjaj z nami.

Lp,Cikica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.12.2005 12:28:18   
Marogica
Če bi jaz mojega moža spraševala za vse nepoznane številke(ki so službene narave), bi mi lahko vska dan nekaj ur raportiral, kdo, kdaj, zakaj, kje. Če človek hoče varati, bo našel varianto, tudi brez telefona.
Ali zaupaš ali pa greš. Vsaj jaz bi tako naredila.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Cikica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.12.2005 13:45:37   
karmy
anonimna...vprašanje...kakšna vsebina sms pa je bla, če smem vprašat? če je bla podobna kot je ena druga napisala da bi sexala na skrivaj, bi bil moj zdele brez jajc user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.12.2005 15:16:06   
Gina
Kaj pa vem. Moj bivši se je takole sms-kal s svojo bejbo, beri ljubico. Priznal itak ni, ampak šmiral je pa še naprej z njo. Zame se varanje ne začne v postelji, ampak v duši. Torej vprašanje, kako ti dojemaš vse skupaj. Če se ti posveča, če imaš od njega tisto, kar ti rabiš, če se fajn razumeta, dobro klapata, potem najbrž en sms ni ne vem kaj. Če pa že tako škripa (zakaj bi sicer gledala njegov mobi), potem že tako nimaš kaj dosti od njega, pa je sms samo pika na i, ozadnje nečemu mnogo večjemu, potem bi pa jaz šla - oziroma sem šla.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.12.2005 15:18:44   
Primoza

user posted image  A je to nek sarkazem? 

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.12.2005 21:03:21   
Anonimen

Tole moram sprobatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Priimek
Erin

Čigav priimek ima vaš otrok?

materin (dekliški) (5%)

očetov (84%)

oba (11%)

Število vseh glasov: 370

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!