Anonimen -> RE: Telefončki (28.12.2005 10:10:23)
|
Bom tud jaz anonimna. Tud jaz ne zaupam svojmu tipu, ker se mi je že 2x zgodilo, da sem našla nespodobne smse. Pa mu nisem brskala, ampak midva kao telefonov ne skrivava. Prvič je bilo pred 3 leti, ko sem našla smse, ki jih je pošiljal bivši porivačici, če bi še seksala z njim, seveda na skrivaj. takrat sva šla skoraj narazen. Mi je zatrdil, da se je le šalil in jo preizkušal. Halo? Takrat sem bila še vsa nora nanj in sem mu seveda oprostila. Drugič pa je bilo lani, ko sem bila noseča, pa si je mailal in dopisoval s 17-letno smrkljo. Po naključju sem na skupnem PCju odkrila njene slike. Sploh ni hotel povedati, kdo je. Sem ful ponorela, pa me je še klofutnil. Evo, pa še rizično sem bila noseča. In, jaz neumnica, sem spet ostala, ker se je bližal rok poroda, pa nisem imela kam. In tako je še danes. Čeprav mu ne zaupam in imava že ves čas bolj hladen odnos. Nimam pojma, kaj naj naredim. A to je že za drugi post. No, rada bi rekla le to, ne norčujte se iz teh težav, ker morda sploh ne veste, kaj se dogaja za vašim hrbtom.
|
|
|
|