Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tekoče blato alergikov? 5.9.2006 14:52:44
|
|
|
|
darjatimci
|
Kako je bilo pri tistih, ki ste orng alergiki, z blatom? A je kompaktno? Mi smo alergiki na dieti,ampak z blatom pa nimamo težav.Dokler sem pa dojila pa je bilo bolj redko,kar pa je normalno.
|
|
|
|
RE: Tekoče blato alergikov? 5.9.2006 15:03:55
|
|
|
|
piščanc
|
pri nas je blato kompaktno šele zdaj, pri letu in pol - zdaj ima manijo na meso in sveže sadje in tudi blato je postalo drugačno
|
|
RE: Tekoče blato alergikov? 5.9.2006 17:01:09
|
|
|
|
tincci
|
Darjatimci, tudi ko si dojila samo še npr enkrat na dan?
|
|
|
|
RE: Tekoče blato alergikov? 5.9.2006 17:04:38
|
|
|
|
darjatimci
|
Dokler sem dojila tudi po večkrat na dan,ampak takrat še nismo bili na dieti.Nam je alergija izbruhnila po končanem dojenju.Prej so bili le manjši simptomi,ki so nanjo kazali.
|
|
|
|
RE: Tekoče blato alergikov? 5.9.2006 23:14:21
|
|
|
|
KODA
|
Pri nas je potem,ko smo prešli na Pregomin,po 14 dneh blato postalo bolj trdo.Potem je sledila huda zaprtost,nato pa še občasno redkejše blato.Drugače nič posebnega. Našemu se je pri starosti 10 dni pokazala alergija na mleko.Začelo pa se je z hudo drisko(dobesedno rumena voda,mu je šla iz ritke).
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?