Tekoče blato alergikov? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Alergija

Sporočilo

tincci -> Tekoče blato alergikov? (5.9.2006 14:42:34)

Hej. Midve sva dva meseca na dieti parih živil, pa je v dveh mesecih imela mogoče dvakrat malo bolj kompaktno blato, drugače kaka vsak dan in je vsak dan cela plenica polna, večina je sicer prebavljena, a blato je še vedno čisto tekoče kot bi bila še vedno polno dojena. Dietologinja mi je rekla, da bi moralo blato postajati bolj kompaktno glede na to, da sva izloćili alergena živila in jeva par stvari. Sicer se še doji zvečer, a vseeno.

Kako je bilo pri tistih, ki ste orng alergiki, z blatom? A je kompaktno?

H je stara 10m.

darjatimci -> RE: Tekoče blato alergikov? (5.9.2006 14:52:44)

Kako je bilo pri tistih, ki ste orng alergiki, z blatom? A je kompaktno?
Mi smo alergiki na dieti,ampak z blatom pa nimamo težav.Dokler sem pa dojila pa je bilo bolj redko,kar pa je normalno.

piščanc -> RE: Tekoče blato alergikov? (5.9.2006 15:03:55)

pri nas je blato kompaktno šele zdaj, pri letu in pol - zdaj ima manijo na meso in sveže sadje in tudi blato je postalo drugačno

tincci -> RE: Tekoče blato alergikov? (5.9.2006 17:01:09)

Darjatimci, tudi ko si dojila samo še npr enkrat na dan?

darjatimci -> RE: Tekoče blato alergikov? (5.9.2006 17:04:38)

Dokler sem dojila tudi po večkrat na dan,ampak takrat še nismo bili na dieti.Nam je alergija izbruhnila po končanem dojenju.Prej so bili le manjši simptomi,ki so nanjo kazali.

KODA -> RE: Tekoče blato alergikov? (5.9.2006 23:14:21)

Pri nas je potem,ko smo prešli na Pregomin,po 14 dneh blato postalo bolj trdo.Potem je sledila huda zaprtost,nato pa še občasno redkejše blato.Drugače nič posebnega.

Našemu se je pri starosti 10 dni pokazala alergija na mleko.Začelo pa se je z hudo drisko(dobesedno rumena voda,mu je šla iz ritke).

tincci -> RE: Tekoče blato alergikov? (6.9.2006 10:23:54)

No evo, takole rumeno vodo je imela moja dva dni, ampak je bilo od zobka. Drugače pa stalno tekoče blato kot takrat ko je bila samo dojena.

Jah nič, sem se zmenila z gastroenterologinjo in dobim po pošti termin za dodatne preiskave blata in znoja.

Stran: [1]