Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tekoča marmelada - pecivo??? 11.10.2007 6:07:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Linška pita
|
|
|
|
RE: Tekoča marmelada - pecivo??? 11.10.2007 6:11:25
|
|
|
|
Anonimen
|
tega sem se prvo spomnila http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=2157 potem pa imam še en biskvit, zelo sočen odličen in enostaven, ko v biskvit zmešaš marmelado KREPČILNE REZINE 2 skodelici moke (4dcl, ostre, lahko tudi mehke) 1pecilni 1/2 žličke sode 7 žlic sladkorja (oz po želji) 2 žlici kakava cimet 1 skodelica mlačnega mleka 1/2 četrtkilogramske margarine 2 pesti mletih orehov 2 pesti shih marelic ali rozin (lahko tudi oboje) 2 jajci 1-2 žlici marmelade 100dag čokolade na kockice narezane Zmešaš po vrstnem redu Vliješ v pomaščen pekač (ali peki papir) in v testo še vtakneš nekaj narezanih mandljev, orehov, lešnikov, po želji
|
|
|
|
RE: Tekoča marmelada - pecivo??? 11.10.2007 6:17:01
|
|
|
|
Anonimen
|
30 dag moke LINŠKA PITA 18 dag margarine 18 dag sladkorja v prahu 1 vanilij limonina lupina 10 dag mletih orehov cimet ščep soli 2 žlici kisle smetane 1 jajce marmelada po želji 1/2 pecilnega praška Moko s pecilnim presej v skledo, dodaj margarino in napravi kašico.Dodaj še druge sestavine, ter urno zamesi. Testo naj na hladnem počiva pol ure, potem ga daj na polovico in ga pol enakomerno z rokami razgrni po tortnem modelu premera 26 cm.Nabodi ga z vilicami in dobro namaži z marmelado.Iz preostalega testa napravi svaljke in jih polagaj po marmeladi v obliki mreže.Premaži z beljakom in peci 45 minut pri 190 stopinjah.Ko dobi lepo barvo, temperaturo malo znižaj.Ohlajeno posujemo s sladkorjm v prahu. DOBER TEK!
|
|
|
|
RE: Tekoča marmelada - pecivo??? 11.10.2007 6:33:17
|
|
|
|
Anonimen
|
pri tejle piti mi manjka fila a to je potem neka večja imitacija linških piškotov aja sem pozabila, jaz sem te krepčilne rezina naredila tudi v obliki muffinov. če pa delaš v obliki biskvita, pa pečeno premaži še z stopljeno čokolado
|
|
|
|
RE: Tekoča marmelada - pecivo??? 11.10.2007 6:36:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Fila je marmelada.Ja podobno kot linški piškoti, pa zelo dobro.
|
|
|
|
RE: Tekoča marmelada - pecivo??? 11.10.2007 6:52:11
|
|
|
|
Anonimen
|
linški so res zakon , najbrž tale večja zadeva potem tudi marmelada pa je samo namaz, ni fila . fila bi bila orehova, čez marmelado namazana , mal heca, mal heca. odlična zadeva res
|
|
|
| Stran: [1] |
trajanje porodaksenciKako dolgo je trajal 2. porod ?daljši od prvega (
30%)
isto kot prvi (
16%)
krajši od prvega (
54%)
Število vseh glasov: 204Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!