|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Težave z menstruacijo
8.5.2008 22:29:40   
ninamiha
Spoštovane!

Pred enim letom (maj 07) sem nehala jesti kontracepcijske tabletke. Do februarja letos sem imela redne menstruacije na 28-30 dni. Nikoli nisem imela nobenih problemov-do sedaj!user posted image  Menstruacije nikakor ne dobim več redno tako kot prej. Imam močan beli tok. Noseča nisem.

Prosim za odgovor, če se je katera srečala s tem problemom

M:
2.2. 2008 (trajala 4 dni)
24.3. 2008 (trajala 4 dni)
sedaj pa še čakam...

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 9.5.2008 10:44:53 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TEŽAVE Z MENSTRUACIJO
8.5.2008 23:20:03   
*Junona*
Pojdi do G, mogoče imaš kakšno cisto ali pa so hormončki malo "podivjali".

Želim ti, da se ti ciklus čimprej uredi.

papauser posted image

(odgovor članu ninamiha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.5.2008 8:05:09   
dana
Še ena taka.
Enkrat pride 27. dan, enkrat 43. dan. Kakor ji paše. Jaz sem nehala jemati KT avgusta lani. Prve mesece je bilo v redu, zdaj pa nikol ne vem. Grem pa v sredo h ginek. in bomo videli kaj bo rekla.
Sem pa enkrat pri Pušenjaku brala, da v primeru izostanka M do 3 mesecev ne delajo panike.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.5.2008 14:03:34   
*Junona*
Ja, res je da pri izostanku do 3 mesecev ne delajo panike. Ampak če pa delaš na otročku pa ni glih fajn, če ne veš, kdaj bo prišla tečka.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2008 19:54:27   
ninamiha
Pozdravljene!
Bom počakala še en mesec, pol grem pa k G. Čeprav mi je grozno čudno, stara sem 25 let pa imam zdaj prvič probleme z M.
Upamda bo prišla. Da bomo lahko pol začel delat na otročičku. Danes sva dobila stanovanje tko da bi lahko bili brez problemov trije...user posted image
Lep pozdrav

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.5.2008 19:58:19   
ninamiha
Dana, pa sporoči kaj ti bo rekla G na pregledu. Da bom vila ali moram it jaz tudi.

lp nina

(odgovor članu ninamiha)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.5.2008 20:07:46   
ellie
Jaz imam podobne probleme. Mi je pa do zdaj pomagal čaj krvomočnice. Ta mesec jo spet pijem, ker sem prejšnji ciklus čakala ful dolgo na M. Jo pa s čajem dobim najkasneje na 30.dan. Upam da bo ta ciklus spet tako. Poskusi...je vseeno bolj naravno kot kakšne tablete.

Lp

(odgovor članu ninamiha)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.5.2008 20:40:03   
pattaya
Tudi jaz sem imela te probleme po prenehanju kt. Jaz je nisem dobila kar dobre tri mesece, pol pa je prišla, pol pa spet dva meseca nič. Pol je pa prišla in trajala 3 tedne, pa še dalj bi če ne bi šla do g. Pa je rekla da to ni nič takega. Meni je predpisala dabroston, ki pa ga jem 7 dni v ciklusu in zdaj že imam 3 mesece redno.

Jaz ti predlagam da še malo počakaš, če pa še pol ne bo prišla, pa stopi do svoje g. Ti problemi so pa res smotani če načertuješ user posted image .

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.5.2008 22:29:39   
ninamiha
Ellie, kje si pa kupila ta čaj? Menda obstajata dve vrsti tega čaja; en je iz rdeče drugi pa vijolične krvomočnice. Morda veš kaj o tem?
user posted image

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.5.2008 0:32:58   
ellie
ninamiha menda so na koncu ženske tako ugotovile, da gre za eno in isto krvomočnico. Jaz sem ga kupila kar v sanolaborju...in dokler ima učinek mi je vseeno, če je pravi al neuser posted image

Lp

(odgovor članu ninamiha)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.5.2008 19:47:35   
ninamiha
oj
dana srečno jutri na pregleduuser posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.5.2008 22:52:11   
*Junona*
Pattaya, lahko kljub jemanju Dabrostona zanosiš oz. mislila sem, če lahko kljub jemanju vseeno delaš na bebici?

Lpuser posted image

(odgovor članu ninamiha)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.5.2008 23:35:06   
bojcy
Jz sm prenehala s KT lani avgusta, pa sm jo imela prve tri mesce na 28 do 30 dni. Potem sm zanosila, in konec desembra sem imela ss. Nato sm jo dobila 29.1.  pa potem 14.3. in šele danes sm dobila tretjouser posted image po ss. tako da ne vem a je zato krivo prenehanje KT ali ss.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.5.2008 9:24:00   
pattaya
*Junona*

Ja meni je zdravnica rekla da lahko kljub dabrostonu delam na user posted image . Rekla je da lahko celo pomaga. Pa še tukaj na forumu sem brala, da nekatere dobijo dabroston glih v prvem tromesečju nosečnosti, če je pri kateri možnost splava, naj bi pomagal obdržati plod.

(odgovor članu bojcy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.5.2008 9:32:28   
liam
ojla punce, da še jst napišem mojo situacijo...

Decembra sm nehala z jemanjem KT. Potem je blo 3 mesece vse OK, se pravi user posted image  na 30 dni (+- 2 dni), in potem sm mela prejšnji ciklus dolg skor 50 dni. Sm šla h G in je rekla d mam malo policistične jajčnike, predpisala Dabroston in sem dobilauser posted image  3 dni po prenehanju jemanja teh tablet. Je bla full vredu in mi je lepo razložila da to ni nič hudega če maš policistične jajčnike, da je pač treba merit BT, da ugotoviš kdaj maš ovulacijo. Me je čist potolažla. Sm že misnla d je to neki full hudega pa tak dalje, sam je rekla d to ni noben problem danes in da se da vse zrihtat. Pa še lepo mi je razložila kaj to sploh pomeni, da so jajčniki policistični.

Tak da zdaj pridno merim BT vsak dan zjutraj in zvečer, pridno user posted image vsak drugi dan in upamo, da so maratonci od mojega pripravljeni in v fajni formi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojcy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.5.2008 9:34:49   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: pattaya

*Junona*

Ja meni je zdravnica rekla da lahko kljub dabrostonu delam na user posted image . Rekla je da lahko celo pomaga. Pa še tukaj na forumu sem brala, da nekatere dobijo dabroston glih v prvem tromesečju nosečnosti, če je pri kateri možnost splava, naj bi pomagal obdržati plod.

Točno tako... to celo piše v navodilih.

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.5.2008 9:38:28   
liam
aja pa še to... mislim da se je mole telo končno prejšnji mesec dokončno očistilo hormonov iz KT, ker sm dobila full mozoljev ipd., tak da mislim da je moj dolgi ciklus nekak tud s tem povezan...

Kaj pa ve mislite? A je možno, da sm rabla skor 4 mesece, da se mi je hormonsko ravnovesje šele sedaj uravnava nazaj?

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.5.2008 9:42:44   
tinč407
pozdravljena liam
tebe pa nisem slišala od takrat, ko  si rekla da greš k G in da mi javiš kaj ti je reklauser posted image
a ti imaš tudi dosti mozoljev?user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.5.2008 10:38:43   
dana
liam ali te je mogoče kaj pogledala z UZ; in ali ti je rekla da imaš ovulacijo ?

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.5.2008 10:50:58   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

pozdravljena liam
tebe pa nisem slišala od takrat, ko  si rekla da greš k G in da mi javiš kaj ti je reklauser posted image
a ti imaš tudi dosti mozoljev?user posted image

Dokler sm mela KT, in še 3 mesece po prenehanju jemanja, sm mela čisto čisto kožo (ko dojenčkova ritkauser posted image ), od prejšnjega meseca dalje sm pa totalno razsuta... mislim ej grooooozauser posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.5.2008 10:53:24   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: dana

liam ali te je mogoče kaj pogledala z UZ; in ali ti je rekla da imaš ovulacijo ?

ojla!

Ja, pogledala me je z UZ-jem, in je pač rekla da je sluznica še čisto tanka in da mam malo policistične jajčnike, da pa drugače vse ostalo izgleda OK. Mi je pa rekla da naj si začnem merit BT, da bova vidle kako mam ovulacijo, ker je sicer pri policističnih jajčnikih to malo težje ugotovit oz. tist izračun ni zanesljiv.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.5.2008 10:57:32   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: liam

Tak da zdaj pridno merim BT vsak dan zjutraj in zvečer

BT se meri samo zjutraj, ob istem času (po možnosti), po vsaj 6h urah spanja, vedno na istem mestu, predno vstaneš iz postelje user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.5.2008 11:43:55   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: liam

Tak da zdaj pridno merim BT vsak dan zjutraj in zvečer

BT se meri samo zjutraj, ob istem času (po možnosti), po vsaj 6h urah spanja, vedno na istem mestu, predno vstaneš iz postelje user posted image  

men je rekla moja G da naj si merim BT zjutran in zvečer...user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.5.2008 12:02:52   
tinč407
Dokler sm mela KT, in še 3 mesece po prenehanju jemanja, sm mela čisto čisto kožo (ko dojenčkova ritka ), od prejšnjega meseca dalje sm pa totalno razsuta... mislim ej groooooza

joj, pri meni je isto. sedaj je sicer že peti mesec brez KT, ampak so samo 3 M minile. Mogoče pa mam jaz tudi malo PCOuser posted image   glede na to, da je nisem dobila 50 dni. no, prejšnji mesec je "že" prišla na 44 dni user posted image user posted image user posted image
ta mesec ciljam na 38 danuser posted image  
al pa sploh ne kakig 10 mesecev. bi blo še boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
želja je velika, upanje pa majhnouser posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 24
14.5.2008 12:05:59   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

Dokler sm mela KT, in še 3 mesece po prenehanju jemanja, sm mela čisto čisto kožo (ko dojenčkova ritka ), od prejšnjega meseca dalje sm pa totalno razsuta... mislim ej groooooza

joj, pri meni je isto. sedaj je sicer že peti mesec brez KT, ampak so samo 3 M minile. Mogoče pa mam jaz tudi malo PCOuser posted image   glede na to, da je nisem dobila 50 dni. no, prejšnji mesec je "že" prišla na 44 dni user posted image user posted image user posted image
ta mesec ciljam na 38 danuser posted image  
al pa sploh ne kakig 10 mesecev. bi blo še boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
želja je velika, upanje pa majhnouser posted image

zakaj pa je zdaj upanje majhno??? glavo gor in pozitivno razmišljat!!!user posted image user posted image user posted image  midva sma rekla da boma ta mesec ekstra pridna in boma res poskusla vsak drugi dan (če nama bo seveda pasalo tako zelo pogostouser posted image user posted image user posted image )user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.