Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: TEŽAVE Z MENSTRUACIJO 14.5.2008 12:09:06
|
|
|
|
tinč407
|
midva sva po moje kar seksomana. glede na to kar vidim tu zgoraj na forumih.. midva sva že prej res skoraj vsak dan, zdaj pa nama je delanje dalo še dodatnega elana in vsak dan, z zelo redkimi izjemami tak da se ne rabim sikirati, da bi zgrešila O. zato ne delam za O nobenih testov in si ne merim BT, ker tak nimam kaj zgrešiti
|
|
RE: TEŽAVE Z MENSTRUACIJO 14.5.2008 20:00:52
|
|
|
|
ninamiha
|
hja, tut jaz mam policistične jajčnike. Ko ste začele o tem pisati sem se pomnila da mi je to rekla G, ampak sem takrat čisto pozabila ker sem bila ful šokirana glede tega. No, sam da vem kaj mi je! M me konca marca še ni obiskala. Kaj je boljše pit čaj krvomočnice ali tablete Dabroston? lp
|
|
|
|
RE: TEŽAVE Z MENSTRUACIJO 15.5.2008 10:45:39
|
|
|
|
dana
|
ninamiha, danes sem bila na pregledu in sem izvedela naslednje: imam policitične jajčnike (to sem že vedela, ker mi je to že prejšnja ginekologinja rekla), sluznica je pretanka, folikli so zelo majhni. Tako nekako sem si zapomnila. Omenila sem ji tudi da imam neredno M. Predpisala mi je Klomifen za 3 mesece. Če v teh 3 mesecih ne bo zanositve, me bo dala na nadaljnje preiskave. Enega otroka že imava, in očitno sva takrat res ujela pravi trenutek .
|
|
|
|
RE: TEŽAVE Z MENSTRUACIJO 15.5.2008 10:52:09
|
|
|
|
aqua77
|
Upam da vama s K uspe!!! Držim pesti za vaju. Pa veliko sreče naslednje tri mesece in ne pozabit veliko !!!!
|
|
RE: TEŽAVE Z MENSTRUACIJO 16.5.2008 7:12:34
|
|
|
|
diana_25
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana Še ena taka. Enkrat pride 27. dan, enkrat 43. dan. Kakor ji paše. Jaz sem nehala jemati KT avgusta lani. Prve mesece je bilo v redu, zdaj pa nikol ne vem. Grem pa v sredo h ginek. in bomo videli kaj bo rekla. Sem pa enkrat pri Pušenjaku brala, da v primeru izostanka M do 3 mesecev ne delajo panike. pri meni je enako. KT sem nehala jemati aprila lani, avgusta smo začeli delati na , pa še do sedaj ni nič...mesečne so do 33 do 55 dni...g mi je rekel, da itak verjetno tud ovulacije ni....za prvi pregled plodnosti pa sem naročena šele septembra (ker imam Mb Chron, me je g. naročil na pregled pred enim letom, drugače se gre šele po enem letom).. upanje umre zadnje
|
|
|
|
RE: TEŽAVE Z MENSTRUACIJO 17.5.2008 14:05:33
|
|
|
|
ninchi9
|
Ja, zdaj pa da še jaz nekaj vprašam, da ne odpiram nove teme spet. kaj pa to se je že kateri zgodilo? Ko sem prenehala jest KT (pred kakšnima 2 letoma in pol), sem imela prvo menstruacijo normalno, potem druga je trajala 10 dni, tretja pa mesec in pol. Ginekolog mi ni znal povedat, zakaj je to tak. In še zdaj ne vem, kaj je bilo to. Niso mi mogli zaustavit krvavitve. Po 14 dneh krvavenja sem dobila KT Rigevidon in to 2 dan. Pa se mi je pol komaj čez mesec ustavilo. Potem pa sem jedla KT kakšno leto in zdaj pred 8 meseci spet nehala. Zdaj pa jo imam normalno 6 dni trajajočo, na 32 dni. Ne vem, v čem je bla finta tiste DOLGE krvavitve.... Lp, Ninchi
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.