|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Težave
4.9.2006 17:25:35   
Mikica556
Zdravo vsem,

Sem nova na forumu. Ker imava z možem težavo z zanositvijo vas lepo prosiva za nasvet/izkušnje. Imam že enega otroka, ki sva ga naredila iz prve. Drugič pa se nama ne posreči. Trudiva se že 2 leti in pol. Bila sem tudi že večkrat pri G, ki mi je le dala neke tablete in nasvet naj večkrat delava na tem. Ampak ne morem verjeti da v dveh letih nisem niti enkrat zadela pravega dne. Uporabljam tudi test ovulacije s slino in tudi če so vejice ne pomaga. Sva že precej obupana in prosiva za nasvet. A je kaj narobe??

Hvala vsem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Težave
4.9.2006 18:25:54   
gugu
mikica556 nikar ne obupaj, me pa čudi da te G ne da na kakšne preiskave! Mogoče pa nebi bilo slabo da bi ji sama predlagala. Imela sem podoben primer z razliko, da jaz še nimam svojega sončka. G mi je leto in pol dajala tablete in mi govorila da je vse vredu, ker pa ni in ni bilo user posted image sem se odločila sama za preiskave. Na preiskavah pa so ugotovili da imam zamašene jajcevode! Upam, da z tabo ni nič narobe in da boš kmalu imela še enega sončka!!!!!

(odgovor članu Mikica556)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.9.2006 23:00:42   
pot
Se strinjam z gugu; naj te pošlje naprej na preiskave, recimo drugo mnenje, UZ lahko opravi sama, HSG, spermiogram...(ali pa za sekundarno neplodnost).
Ali si rodila s carskim rezom? Sem ravno pred kratkim prebrala, da so eni zaradi carskega reza ostale v maternici brazgotine in se je G čudila, da je sploh zanosila v drugo.

Veliko sreče.

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.9.2006 9:45:43   
smotka lonib
Mikica566! Res čudno, da te G ni dala na preiskave. Mene je po letu in pol, ko sva se odločila še za enega otroka ,poslal na HSG, kjer so ugotovili, da imam pregrade, ker so me po prvem porodu morali dvakrat čistiti. Čimprej pojdi h G in ji reci za preiskave.
Veliko sreče!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?