Težave (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

Mikica556 -> Težave (4.9.2006 17:25:35)

Zdravo vsem,

Sem nova na forumu. Ker imava z možem težavo z zanositvijo vas lepo prosiva za nasvet/izkušnje. Imam že enega otroka, ki sva ga naredila iz prve. Drugič pa se nama ne posreči. Trudiva se že 2 leti in pol. Bila sem tudi že večkrat pri G, ki mi je le dala neke tablete in nasvet naj večkrat delava na tem. Ampak ne morem verjeti da v dveh letih nisem niti enkrat zadela pravega dne. Uporabljam tudi test ovulacije s slino in tudi če so vejice ne pomaga. Sva že precej obupana in prosiva za nasvet. A je kaj narobe??

Hvala vsem

gugu -> RE: Težave (4.9.2006 18:25:54)

mikica556 nikar ne obupaj, me pa čudi da te G ne da na kakšne preiskave! Mogoče pa nebi bilo slabo da bi ji sama predlagala. Imela sem podoben primer z razliko, da jaz še nimam svojega sončka. G mi je leto in pol dajala tablete in mi govorila da je vse vredu, ker pa ni in ni bilo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]sem se odločila sama za preiskave. Na preiskavah pa so ugotovili da imam zamašene jajcevode! Upam, da z tabo ni nič narobe in da boš kmalu imela še enega sončka!!!!!

pot -> RE: Težave (4.9.2006 23:00:42)

Se strinjam z gugu; naj te pošlje naprej na preiskave, recimo drugo mnenje, UZ lahko opravi sama, HSG, spermiogram...(ali pa za sekundarno neplodnost).
Ali si rodila s carskim rezom? Sem ravno pred kratkim prebrala, da so eni zaradi carskega reza ostale v maternici brazgotine in se je G čudila, da je sploh zanosila v drugo.

Veliko sreče.

smotka lonib -> RE: Težave (5.9.2006 9:45:43)

Mikica566! Res čudno, da te G ni dala na preiskave. Mene je po letu in pol, ko sva se odločila še za enega otroka ,poslal na HSG, kjer so ugotovili, da imam pregrade, ker so me po prvem porodu morali dvakrat čistiti. Čimprej pojdi h G in ji reci za preiskave.
Veliko sreče!

Stran: [1]