|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tatarska omaka
3.2.2007 10:43:54   
Anonimen
Zna katera pripravit domačo tatarsko omako? Mi jo kupujemo v tubi, pa še približno ni podobna tatarski omaki. V kakšnih restavracijah pa so tako okusne.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tatarska omaka
3.2.2007 10:50:03   
Anonimen
Jaz ponavadi naredim tako: Majoneza, malo vina( če ga nimam pri roki dam malo mleka), obvezno česen, poper, peteršilj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Tatarska omaka
3.2.2007 10:51:00   
Anonimen
Sama delam takšno Tatarsko omako:
Med majonezo zmešam drobno sesekljano čebulo ali šalotko,kisle kumarice drobno nasekljane,
kapre,sardeline filete in peteršilj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Tatarska omaka
3.2.2007 11:35:31   
Mary Poppins
Delam enako kot Dalija. Njami!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Tatarska omaka
3.2.2007 12:04:46   
SašaR
Dam notri še nastrgan kuhan jajček, zalijm pa tudi malo s kisom od kumaric.

_____________________________

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu Mary Poppins)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Tatarska omaka
3.2.2007 12:57:19   
Mišek06
V majonezo daj malo senfa. Potem stisni notri malo česna in čebulo.Popopraj, soli in dodaj peteršilj. Potem je tk fajn gosta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Tatarska omaka
3.2.2007 17:08:59   
Saša27
Moja tatarska pa je takšna:

majoneza, na drobno sesekljano čebulo, na drobno narezane kisle kumarice, sol, poper, ter kis od kumaric. Če pa se mudi pa vse setavine zmeljem s paličnim.


(odgovor članu Mišek06)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Tatarska omaka
7.2.2007 8:52:01   
KOZLEK
Pri nas pa takole

2 jajci daš v visoko posodo in stepaš, potem pa dodajaš olje kar precej, da postaja gosto,(mislim da gre na 6 ali 8 jajc 1 liter olja) nato dodam sesekljan peteršilj in česen, narezane kumarice in malo kisa od kumarc, žličko majoneze in malo gorčice, posolim.

Sam pride malo bpl rumena od tistih v restavraciji drugače pa original. moram enkrat sam iz beljekov probat.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Tatarska omaka
7.2.2007 8:53:55   
corfu
Kisla smetana, majoneza, malo belega vina. Enostavno pa zelo dobro!

(odgovor članu KOZLEK)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPT: Veganska salama iz čokolade in rožiča
Sladka, zdrava, veganska in pripravljena v 15 minutah, pa še z okusom po božiču. Vsekakor zmagovalna praznična kombinaci...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?