|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Takole je...
2.11.2005 19:02:52   
Jančika_
Ja, se spodobi, da vam povem. V nedeljo je test pokazal, da sem noseča. Sem zmerno vesela, saj me je zaradi dveh ss precej strah. Poskušam ostati optimistična in sem precej ponižna, ker vem, da potek nosečnosti ni v mojih rokah. Upam na najboljše.

Še podrobnosti za radovedniceuser posted image : prejšnji teden sem imela trebušno gripo, potem mi je bilo pa še kar naprej slabo. Ko je M izostala, si nisem upala pomisliti na nosečnost; bi bilo že kar prevzetno pričakovati, da bo spet uspelo v prvem poskusu. Poleg tega sem imela med O grozno migreno, tako da nisva bila aktivna ravno na tisti dan, je bilo pa zgleda dovolj, da sva bila dva dni prej.

V nedeljo, 4. dan izostanka, sva oba praznovala RD in prijateljica me je prepričala, naj naredim test, da bom lahko kaj spila. No, potem pa nisemuser posted image . BC mini je pokazal dve črtici.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Takole je...
2.11.2005 19:06:34   
evci
ČESTITAM!!!vSE BO OK, BOŠ VIDLA! dA bi imeli še eno punčko...kaj praviš?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.11.2005 19:07:57   
marrusa
Jančika,iskrene čestitke!

(odgovor članu evci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.11.2005 19:08:07   
ElaM
Jančika, pa to je super.
Iskrene čestitke.user posted image user posted image user posted image

:)

(odgovor članu evci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.11.2005 19:08:14   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vau, ful sem vesela zate in za Joe-ja seveda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In čutim, da bo tokrat vse OK, ker v tretje gre rado.user posted image user posted image user posted image

Uživaj vsak trenutek!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.11.2005 19:08:31   
Tejči
Ja, vse čestitke in upam, da bo tokrat sreča na vajini strani, pa da boste (z Vasjem vred) čez 9. mesecev veselo zibali user posted image user posted image user posted image
Moraš pa biti optimistična, nič črno gledat.

Aja, pa vse najboljše za rojstni dan-tudi Jouuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.11.2005 19:11:15   
Marogica
Iskrene čestitke obema.user posted image
p.s.Je zato sedaj slikica ob tvojem imenu spremenjena?Ali je slučaj?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.11.2005 19:15:40   
soncece24
Jančika, čestitke!

Jaz fuuuuul verjamem, da bo tokrat vse ok, pač, ne znam povedat, ampak skozi sem čakala, da boš ti objavila, da si noseča, čeprav nisem vedela, da delata na pikici, ne znam opisat, pač taki občutek sem mela. Mogoče tudi zaradi želodčne gripe (ki sem jo jaz btw tudi mela prejšnji teden). Tak da enostavno vem, da bo tokrat vse ok in da boš poleti drugič mamica.

Še enkrat čestitke!!!!!!!

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.11.2005 19:16:55   
CIPRESA
Čestitke Jančika!!!!!! Vse bo vredu boš vidla!!!!

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.11.2005 19:17:48   
Lunca1
Jančika v tretje gre rado. Čestitkeee!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
2.11.2005 19:17:50   
Biba1
Bravo, sej bo, samo misli pozitivno!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
2.11.2005 19:19:25   
CatJa
Držimo pesti, da bo Vasja kmalu cartal sestrico/bratca! user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.11.2005 19:22:18   
ZARA
OOOOOO kakšna lepa novica!! Čestitke tebi in Joe-ju (čeprav ga seks ne gane user posted image  )  in navijam za detko fletko user posted image  !!!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.11.2005 19:25:00   
jagoda
O kul! Čestitke tud od mene. Jaz sem pa ravno danes razmišljala, da sem zanosila z Adamom na današnji dan pred 2 letoma.user posted image user posted image user posted image

Želim ti lepo nosečnost brez skrbi in zdravo pupo! Ja pupa bo, če sta dva dni prejuser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.11.2005 19:25:54   
sašaš

ČESTITKE IN SREČNO! user posted image user posted image user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.11.2005 19:26:08   
tinkamiška
Hehe Jančika jst vama tako zelo privoščim in mogoče bo tista migrena ušpičla in bo Joe dočakal pupouser posted image

No, sej veš, da vam vsem želim vse lepo!

Pa pridno kuhaj še naprejuser posted image user posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.11.2005 19:26:26   
Ninica
ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image

LP, Ninica

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.11.2005 19:39:10   
Kalina

Iskrene cestitke iz srcauser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.11.2005 19:45:49   
Massa26
Jančika, veselim se z vami! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  za srečo!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.11.2005 19:52:41   
lan
Jancika in Joe cestitam!user posted image user posted image user posted image
Vidva sta od user posted image .
Jancika vse bo vredu,bos videla,mora biti.
Pazi naseuser posted image

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.11.2005 19:55:50   
kofetek2010
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitam!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.11.2005 19:58:28   
anitaz
Ful lepo!!!!user posted image user posted image user posted image  Čestitke in VSE bo ok!Bosta videla!!! Vsi držimo pesti!user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.11.2005 20:10:24   
Jančika_
Hvala vsem, imam kar solzne oči (že par dni me zgleda dajejo hormoni in se kar naprej cmizdrimuser posted image ).

Res zgleda, da je zadnje čase dovolj, da Joe gate v mene vrže, pa zanosimuser posted image . Da bi se tale zadetek le obržal....

Marogica, sprememba avatarja je čisto slučajna. Pa naj bo to za dober začetek in za še boljši konecuser posted image .

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.11.2005 20:10:58   
Sulfinija
Jančika!

Tudi iz moje strani sprejmita z bodočim atijem iz srca prav lepe čestitke.Lepo,zdravo in predvsem mirno nosečnost ti želim.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.11.2005 20:43:11   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Jančika od srca ti privoščim in čestitam!!!! user posted image user posted image user posted image
Sem bla kr solzna, ko sem brala tvoj post! Vse bo v redu, boš videla!
user posted image  Č user posted image  E  user posted image  S user posted image  T user posted image  I user posted image  T user posted image  K user posted image  E user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

dojenje
nosečka sem

koliko časa vi dojite vašega malčka?

2-3 meseca (18%)

do 7 meseca (19%)

do 1 leta (27%)

do 1,5let (16%)

2-3 leta (14%)

ne doijte (6%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!