|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Takole je...
3.11.2005 21:20:11   
Anonimen
Hojla, Jančika!

Najprej čestitke user posted image user posted image tudi iz moje strani. Ali, še bolje rečeno, najine. Od mene in moje pikiceuser posted image . Hja, test sem delala dan pred tabo in bil je pozitiven user posted image user posted image . Tako da, če bo vse po sreči, bova morda celo skupaj v porodnišnici.... Ja, poznaš me... Samo jaz sem bolj ziheraš... Ko bo prvi UZ mimo, bom povedala vsem, do takrat si pa še ne upam. In prosim vse angelčkeuser posted image user posted image user posted image , da nam stojijo ob strani. Tebi, meni in najinima pikicama.

Aja, moto mojega tedna:

Metoda "pazi" resnično NI zanesljiva!

Pozdravček od zaenkrat še anonimne .....

(odgovor članu VITA74)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
3.11.2005 21:29:56   
Pia73
user posted image  SUPER NOVIČKA!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image

Da te je strah je popolnoma normalno,........ Jaz imam za sabo enako zgodbo,.... Strah ni poputil do poroda.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 52
3.11.2005 21:30:41   
Joe
Če bo tole novo bitje moško in rojeno konec julija, bodo pri nas doma ena škorpijonka (in tigrica po kitajskem koledarju) in dva leva (en opičnjak, en ognjeni pes). Pravi zverinjak. Jaz pa tako nežen tehnik s humanistično izobrazbo. Kuku meni!

Je pa res, da se bo (kitajski) pes (oz. pesika) odlično razumela s tigrico (Jančiko; tako se razumeta tudi Jančika in njen oče), tako kot se opičnjak (Šaši) fenomenalno razume z zmajem (mano).

Evo, kam me je zanesel zanos! V zvezde gledam, pa kar na pamet (razen za kitajsko znamenje v 2006 sem moral pogledati). Mislim, da si moram omejiti čas na RR.

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 53
3.11.2005 23:28:26   
Jančika_
Joj, dečve, naj se vaše besede pozlatijo, ali kako se že reče! Joejevega izvajanja pa tudi jaz ponavadi ne razumem, da ne bo katere skrbelouser posted image .

Draga anonimna, na vso moč napenjam možgane in poskušam ugotoviti, katera si, pa raje ne bom zares ugibala in se bom pustila presenetiti! Če te bo pa fejst srbel jezik, se mi pa le javi, bom tiho ko rit, obljubimuser posted image !

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 54
3.11.2005 23:29:51   
Jančika_
Aja, Joe, btw, rok bo nekje v začeku julija, tam okoli RD moje mame. Rak-ica.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 55
4.11.2005 1:02:21   
baguSka
Še enkrat vsem trem iskrene čestitke!!!!!!! Fuuuuull full full full full full zakon!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nej ti bo Jančika da ob takihle urah pišeš, ker je učenja že preveč. Neee?user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 56
4.11.2005 8:50:32   
mcerar
Moj moz pravi:"Joj joj še enega rakca, pa ne bi preživel:) V šali seveda. Jančika, Joe, Vasja: bodite prizanesljivi z bodocim clanom, ko se rodi. Hitro bo užaljen, izjemno bo čustven in tudi hitro (čustveno) prizadet in bo nežna dušica. In cmizdil se bo za vsak drek!hehe...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 57
4.11.2005 9:55:08   
Anonimen
Čestitke Jančikauser posted image user posted image user posted image

Vama pa to neki hitro rata user posted image user posted image user posted image

Res ti želim, da bi tokrat zares bilo vse ok.user posted image

(odgovor članu mcerar)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
4.11.2005 10:57:21   
biba77
IZVIRNO SPOROČILO: mcerar

Moj moz pravi:"Joj joj še enega rakca, pa ne bi preživel:) V šali seveda. Jančika, Joe, Vasja: bodite prizanesljivi z bodocim clanom, ko se rodi. Hitro bo užaljen, izjemno bo čustven in tudi hitro (čustveno) prizadet in bo nežna dušica. In cmizdil se bo za vsak drek!hehe...

To pa moram zanikat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
biba77, user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu mcerar)
Neposredna povezava do sporočila: 59
4.11.2005 11:04:04   
Anonimen
čestitam! Želim ti lepo nosčnost.

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
   [Brisano sporočilo]
4.11.2005 12:01:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
4.11.2005 12:45:22   
Bejba
Čestitke in res vso srečo vajini novi pikici user posted image user posted image user posted image . Da se bo čez 9 mesecev grela v vajinem objemu oz. v objemu vseh treh. Ne smemo pozabiti big brother-ja, a ne user posted image ?

LP, Bejba user posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 62
4.11.2005 13:11:21   
*AnaL*
user posted image JANČIKA!user posted image
V tretje gre rado...!
Želim ti lepo nosečnost brez zapletov!
Srečno!

L.P
Ana

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 63
4.11.2005 18:55:45   
PiaM
Še tukaj: Iskrene čestitke in lepo se cartajte s trebuščkom!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 64
4.11.2005 20:38:24   
Joe
IZVIRNO SPOROČILO: mcerar

Pa toti raki so isti kot jaz!! Z izjemo, da se manjkrat cmizdrim kot razpizdim.

(odgovor članu mcerar)
Neposredna povezava do sporočila: 65
4.11.2005 20:49:39   
mcerar
biba 77-potem si svetla izjema:))user posted image jaz sem taka "tipicno" tipicna;) pa se opica povrhu...

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 66
6.11.2005 11:43:39   
pika74
No, poglej poglej, medtem, ko sem jaz rila po saharskih sipinah v Afriki, so v SLO deževale nove nosečke user posted image user posted image user posted image .

Čestitke!!!!!

Lpuser posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu mcerar)
Neposredna povezava do sporočila: 67
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

ime za otroka
suzy124

Katero ime bi izbrale za dojenčka?

Nik (19%)

Gal (16%)

Mai (11%)

Sven (8%)

Tim (20%)

Žan (25%)

Število vseh glasov: 324

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!